koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

maanantai 24. kesäkuuta 2013

Kaikenlaista

Kun ei kirjoita joka päivä, ei muista mitä on tehnyt.

Juhannuksena pistäydyin agikisoissa, Håpilla kaksi ei ihan huonoa hyllyä (molemmilla nurinpäin yksi hyppy). Suville töksähtelevä hyppis, mutta hyvä agirata kolamnneksi viimeiselle takaakiertohypylle. Siitä ohi :(. No käytiin eilen vähän treenaamassa takaakiertoja ja kyllä se kotona osaa.

Suville eilen myös tokotreenit Nadjan käskyttämänä. Ennakoi jääviä. Ja ei tullut ilman toista käskyä luoksetulossa sivulle. Hieno paikallaanmakuu ja sitten minä en kuunnellut sitä "kiitos". Ei mitään uutta auringon alla. Hyppy lähelle ja astuu kerran sivuun mun palatessa vierelle. No näillä mennään. Tänään treenasin kotipihalla. Kun huusin sivu (tule sijasta), ei lähtenyt mihinkään luoksetulon istumisesta. Uskaltaakohan sitä sivua käyttää? Ida käskytti, ennakoi kerran tänäänkin vaikka en edes pysäyttänyt.

Håpkin teki kisojen jälkeen jotain. Ruutu oli ihan hukassa. Merkki oli hyvä. Z hyvä. Metallinouto Håpin paras ever.

Vanttu tekee edelleen kaikkea kerran. Eli tehnyt jo kerran vaikka mitä. Osaa ei oikein mitään... Mutta on ihana :). Tai pupuasennossa pysyi ehkä kaksi sekuntia, luultavasti lapset tehneet sitä? Ja kiertää jo 30 sentin päästä. Ja tekee hissiä namiavuilla. Ja vähän sivua ja puolimetriä seuraamista. Yhtään ei osaa varoa autoja, ehkä vähän oppinut katsomaan hevosia? Pääsee yläkertaan kaikista esteistä huolimatta (ja tulee aamuyöstä hyppäämään sänkyyn ja pussaamaan Mikan. Armas mieheni ei kovasti tätä arvosta, yrtin kyllä sanoa, että hyvä kun saa joltain hellyyttä???).

Rosso tekee päivän temppunsa ruoalle. Meidän perheen nopein maahanmeno. Ja paras asenne. Ja tyhmä kuin saapas.

 Näin hienosti Vanttu on ymmärtänyt remmikävelyn.
 Mökkimaaston syvien lihasten treenit.
 Kaunis Håp
 Ja Håpin tekisi niin mieli hakea pallo, vaan ei uskalla...
 Mutta Vanttu uskaltaa!
Vastaanotolla kävi Pyreneitten mastiffi. Naamavärkki näytti ihan Vantulta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti