koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

torstai 27. kesäkuuta 2013

Viimeistelyt

Viimeistely Suville ennen Pieksämäkeä käsitti Håpin ja Vantun treenauksen hallilla. Suvilta tyhjensin anaalit, kun veti peppuaan vastaanoton mattoa pitkin. Eivät olleet täynnä, olipahan vaan peppukarvoissa sitä itteeän.

Mutta kivat pikkutreenit. Håp haki suorasta putkesta sekä keppien avokulmaa lähettämällä (ei osannut) että sulkukulmaa toisesta putkesta (putket oli joku laittanut valmiiksi puomin alle). Sulkukulman osasi, avokulmaa sai muutaman kerran tehdä ennenkuin hoksasi. Mutta on se kyllä kiltti. Kun teki oikein, tajusi ja oikein yritti osua oikeaan väliin. Lisäksi teimme A:n ohi hyppyjä ja vähän normipyörityksellä kääntymistä (eilen tein noin sata vastakäännöstä). Tämmöisiä pikkutekniikkatreenejä tarvimme molemmat. Ja meillä oli molemmilla kivaa. Håphan puri oikein, kun yritti napata lelua kädestä (ja sitten palkkasin namilla kerran ja se siitä leluhullusta).

Vanttu teki sen suoran putken niin, että huusin parin metrin päästä putkeen ja sinnehä se meni. Ja muutama siivekkeen takaakierto molempiin suuntiin. Ja kerran valssilla esteen (rima maassa) yli. Hitsi vie se on kiva :). Eilisistä tokotehtävistä teimme maahanmenoa (ei oikein onnannut tänään). Kierrosta sivulle ja kierrosta seuraamaan. Ja vähän pujottelua jalkojen välistä leluavulla. Ja illalla tallilla kosketusalustaa- nyt on hoksannut ,mistä nannaa tulee ja menee aika helpolla tökkäseen tai painamaan tassua siihen (ja pitäisi kait olla kriteeri kumpaa haluan, en ole vielä päättänyt).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti