koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Viikonloppu

Mukava tokoässäm viikonloppu. Mikkelissä Cumuluksessa yötä, ihana lämmin ilta- kävimme torilla mäkkäriaterialla, koirien kanssa kunnon järvikävelyllä ja ehdin vielä katsoa telkkariakin :). Lapset kävivät hotellin saunassa ja uimassa, jokainen nautti. Ja Vanttu ei pissinyt kertaakaan hotellihuoneeseen, jonkinlainen saavutus sekin :).

Suvi teki osuutensa minusta yllättävän huonosti. Eipä ole tullut harjoiteltua remmin poisottoa-paikkamakuussa peruutti, kun otin pois. Ja jos seuraa hyvin kotipihalla ja takametsissä, ei  se ehkä tarkoitakaan, että kisatilanteessa olisi seuruu yhtähyvää... Ja pisteenä I:n päälle, hyppäsi hypyn ja jatkoikin suoraan eteenpäin syömään maasta jotain (nolla). No ei sitä ykköstulosta. Mutta ihan superhienoa oli, että Leo ja Hansku saivat. Hanskun pää kesti ja treenit tuottivat tulosta, Leo näytti hetkittäin ihan oikealta tokokoiralta. Ja pysyi maassa, vaikka molemmat vieruskaverit lähtivät. Ei olisi vielä puolivuotta sitten pysynyt!!

Ja sokerikuorrutuksena Sirpalta tuli viesti, että Pörje noussut kolmosiin Tampereella. On siinä taitava pari, laji kuin laji!!!

Tänään Tamskin kisoihin itsekin. Myöhästyin rataantutustumisesta, kun luulin medien menevän ennen makseja. Eli olin lämppälenkillä. Ja Håp starttasi vielä ihan alussa. Pääsin nollalla tokavikalle estelle ja se huonolla ohjauksella nurinpäin. Suvi teki yhden elämänsä hienoimmista radoista. Sai keinulta vitosen (en tiedä oliko ylös vai alasmeno). Teki musta sellaisen normisuvikeinun. Etenemä oli tosi hieno 5,42 (seuraavaksi nopein 5,04m/s). Mutta kyllä tuntuikin hyvältä Suvin meno. Tokarata oli hyppis. Estelinjat ei ihan helppoja. Håp meni taas alussa ja meni aika kivasti. Pelasti kolmanneksi vikan hypyn (en ehtinyt valssiin), tein jonkun etäisesti takaaleikkausta muistuttavan ohjausken ja kiltti koira hyppäsi (Suvi ei olisi mennyt). Kaartelunolla. Suvi teki aika kivan radan muuten, mutta luulin sen saaneen takakiertohypystä kiellon (tökki aika pahasti). No ei saanut ja voitti radan. Ja Håp toinen!! Eli hyppyvaliokello käyntiin Hopsukalle.

Pörrönaama, vahinkokoira ja mitä ne Mikan käyttämät nimet nyt Vantusta onkaan, teki lämppäesteillä takaleikkausta ja vähän takakiertoja. On se vaan mainio. Ei haittaa kisatouhut vieressä, menee kuin kotosalla. Vanttu ja se syrän tähän. Toki kotona sitten yön aikana pissi sekä sohvalle että Elsan sängylle...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti