koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Vapaata

Tai ei kyllä koirilla.
Aamusesta katsoin pätkän Trkmanin videoklippiä netistä- ja eikun treenaamaan. Olin oikein ottanut klikkerinkin mökille, mutta ei sitä sitten löytynyt. No yes sana sai kelvata klikkauksesta. Ja Vanttu opetteli high fiven. Ja oppi sen kahdella kerralla. Toki halusin heti siihen sen vasemmankin tassun ja sitä ei vielä tänään tajunnut :).
Metsälenkillä. Pikkuneidillä on vähän sellainen herttamainen tyyli- suoraan läpi täytyy olla paras reitti. Koordinaatiokyky vaan ei vielä ole kovin kummoinen eli kellahtelee meidän ryteikkömökkimetsässä vähän väliä.
Pihalla sai uida Elsan avustamana ja minä heittelin ekaksi tunnarikapulaa ja sitten ohjatun kapulaa. Ainakin lähtee vauhdilla, ihan aina ei tosin tuo perille asti. Mutta rakastaa vetolelupalkkojaan. Sivuakin harjoiteltiin ja pari askelta seuraamista.

Håp teki ohjatun mökillä. Lähti merkille ravilla, en oikein tajunnut miksi. Myös ohjatussa meni taas keskikapulalle ensin :(. No kotiin ja KKK:n hallille treenaan lisää. Ja merkki vielä hitaampi. Ihan meinasi itku tulla. Ruutuun lähti kohtuu kivalla laukalla, ja sitten tuli tässäkin epävarmaksi. Vaikka laitoin maksapalleroita alustalle, pysähtyi ja mietti, että uskaltaako sinne mennä. Koitin merkkileikkiä, ei toiminut sekään. Kierräkäskyllä meni vähän paremmin tötterön taakse. En tajua mikä sillä on. Illalla taas haki palloa varmaan kaksi tuntia putkeen, kun lapset heittelivät. Eli ei se kipeä ole, eikä huonokuntoinen. Joku vaan mättää, kun en saa sitä innostumaan. Ihan tyhmää. Seuraaminen oli hyvää, samoin jäävät ja tunnari. Eli joku onnistuu onneksi. Kaukoja teen nyt taas hetken vaan ihan läheltä, että sasisin sen tekniikan paremmaksi. Ja niitä on tehty aika paljon.

Suvi teki hallilla jäävät- seis on hidas, hyppy lelulle hieno, hyppy tyhjään kääntyy edelleen ilmassa (kokeilin kerran). Seuraaminen aika kivaa. Ja Suvi teki puomin kahdesti + muutaman takaakiertohypyn (kaikki sujui).

Vanttu nouti vähän kapulaa hallilla, ruutuun en sitä saanut vaikka yritin lähettää namialustalle. Ja tekihän se ihan pikkaisen tatsaustakin.

Illalla vielä Satu kylään, koirat kirmasivat pihalla ja leikkivät lasten kanssa. Kivaa!


 Olen myös paimen. Eli kun tämä näytelmäkoira isona hyppää huonolla tekniikalla ja senlisäksi vielä "aijaa" puomilla, ni ei voi mitään! Talentti se silti minusta on!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti