koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

keskiviikko 14. elokuuta 2013

naamis

 Ïhana Jukan ottama kuva Håpista ja Idasta!
Koska vuodatan nykyään niin aktiivisesti naamikseen, tää blogi jää vähemmälle...

No viime viikolla kävimme Lentsulassa. Vanttu oli kumman vaisu (oli kuuma). Eikä Håpkaan mitenkään loistanut. Kaukoja saimme ohjeeksi tehdä pelkillä suullisilla käskyillä, tämä tuottikin viikonlopun kisoissa tulosta. Håp teki tosi hyvät kaukot! (Kisoissa toki käsimerkit myös mukana).
Merkkiä tarjoamalla, tämän osti kyllä nopeaa. Ja ehkä eri sana ohjatun merkille? Ja sata muutakin ohjetta tuli, tää harvapää muistaa aina vain osan.

Viikonloppuna tokokisat Hyvinkäällä. Hyvä ruutu ja ne kaukot. Ja paikkamakuu/istuminen. Seuraaminen nolla, haahuili ihan missä sattuu. Z:ssa istuminen ei tehnyt. Luoksetulo, Z, paikkaistuminen, ruutu, ja varmaan joku muukin- tuomari oli ahdistunut mun vartaloavuista.

Tää tokoinnostus on just nyt aika laimeaa. Tosin kävimme tsemppariSadun ja Hanskun kanssa maanantaina koulun kentällä treenimässä. Håp aloitti taas seuruussa haahuilun. Nyt nyppäsin aika nätisti, mutta nyppäsin silti ja sanoin seuraa. Ei mitään ongelmaa kontaktissa tämän jälkeen? Ruutua ei osaa kunnolla vieläkään. Ohjattu hieno.

Eilen alkoivat KKK treenit. Viskileikkausta ja poispäinkäännöksellä hypylle. Aika hyvin se poispk, viskileikkaus monta peräkkäin vähän hakusessa. Vanttu teki rima maassa, suora putki ja rima maassa "rataa". Hitsi se meni kovaa!! Edelleen niin mun pentu!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti