koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

sunnuntai 25. elokuuta 2013

Sunnuntai

Ida kertoili Vantulle (osittain laulaen) kertomusta.
"Vanttu on ekaluokkalainen ja viittaa aina ja haluaisi stipendin. Mutta Vanttu joutuu jälki-istuntoon, koska pureskelee pulpetinkulmaa, ei tykkää opettaja siitä. Ja opettaja lyö karttakepillä ja joutuu eroamaan, koska nykyajan koulussa ei saa lyödä oppilasta...."

Vihdissä neljä rataa molemmille koirille. Ekalta radalta Suville suvitusnolla, jolla voitti. Håp teki hyvää rataa aina A:lle, jolla vedätin (ihan turhaan) ja siitä alasmenovirhe. Tyhmä minä. Tokarata ok Suvilla, mutta yksi rima alas. Håpille hyvä nolla, jolla Pirtun ja Punssin jälkeen kolmas.
Kolmas rata ohjasin ihan omaa tyhmyyttäni molemmat, eri kohdassa tosin, väärään putkeen. Håp ansaitsi silti makkaran, koska ei mennyt lähes identtiseen tämän viikon treeniratakohtaputkeen (eli hypyn jälkeen suoraan edessä oleva putkenpää, mihin ei menty). Neljäs rata Suvi otti kaksi rimaa???? Ja Håp ensin A:n ohi. Otin uudelleen hypyn kautta A:lle, ei kait tykännyt tästä, koska kaikki kontaktit hitaita. Keinulta jopa ohi. Taas tyhmä minä. Tyhmä, koska nollahyppärillä jaksoin vielä innostaa tuota virkamiestä, ja sehän olikin oikein innokas...

Illalla Sorlampiretkellä. Sitä ennen tosin koirat tekivät mun kanssa pihahommia. Poistivat vuohenputkia?










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti