koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

tiistai 6. elokuuta 2013

Temppuilua

Munhan pitäisi treenata sitä tokoa, kun lauantaina on kisat, vaan kun Håp ei osaa, mua ei huvita. Ja ei varmaan Vanttukaan kohta osaa, kun sitäkään ei tokotella. Tai kai otti se aamulla Håpin ohjatun kapulan ilman lupaa. Silloin kuljettti kauan ja hartaasti. jos heitän, lähtee hakemaan ja tuo metrin. Metrin se tuo tunnarikapulankin.  Hitsi, sekin on unohtunut treenata Håpilla....

Mutta mepä oltiin temppukoulussa ja siellä on kivaa! Håp osasi mennä kepin avulla pohkeenväistöä, kiertää tötteröitä ja oppi niiaamaan ale puolen minuutin. Ohjaksissa siis Ida. Vanttu tarjosi sitä pupua! Oli vika temppukerta ja on ollut mukava kesäkurssi. Otin videotakin, jos nyt joskus ehtisi editoimaan, niin näkisitte muutkin mitä me siellä ollaan puuhasteltu. Videota tosin ipadilla, videolla ja kamerassa, kun loppui akut ja ties mitä.

Illan päätteeksi Vanttu meni putkeen. Ja siellä oli rimat viidessä sentissä, kokeilin laittaa hyppäämään. Eipä tajunnut. En sitten jaksanut, meni pari kertaa ja annoin olla. Ei mulla ollut kyllä oikein ideaakaan mitä olisin halunnut ja siltä se näyttikin.
Håp ja Suvi teki takaaleikkauksia ja Håp kontakteja. Tein Porvoon radan takaaleikkauskohdan. Håpilla ei mitään ongelmia, meni heti oikein ja leikkailin pituudellekin. No problem. Sama kohta Suvilla ihan onneton. Oisko suvittanut viisi kertaa peräkkäin. Helpotin ja tein vain viskileikkaushypyn ja jätin edellisen takaaleikkauksen pois. Nyt ok. Heti kun otin kaksi takaaleikkausta peräkkäin, suvitti. Lopulta sain kaksi kertaa onnistumaan ja lopetin siihen. Ei se voi ihan täysin mun ohjauksestakaan olla kiinni, jos toinen tekee kokoajan oikein ja toinen ei ollenkaan??? Tai sitten on, ja Hopsu vaan osaa tuon lukea? Häpin kontaktit hyvät. Se oli täpinöissään uudesta lelusta ja hetsaamalla meni kovaa.

Huomenna taas toooosi pitkä työpäivä. Missäs välissä se Håpin EVL taas asennetaankaan....


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti