koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

perjantai 16. elokuuta 2013

time out

Koska olen lomaltapaluun jälkeen tehnyt vähintäänkin riittävästi töitä, tulin eilen illalla mökille. Täältä jatkan Turkuun rapukekkereille (josta taas rippijuhlille la). Katkos töistä tekee hyvää.

Vanttu pääsi eilen Eijan luo lampaita katsomaan. Söi ensin papanoita, mutta innostui varovaisesti sitten. Eli lähti vähän perään ja kaarratti pikkaisen. Annettiin olla ekakerralla näin, saattaa siitä paimenkoira ehkä tulla? Ajattelin nyt käydä muutaman kerran ennen pakkasia. Vantun mielestä paras osuus oli kyllä Tuiman kanssa leikit :).

Tänään aamulla jätin mökkiin haukkumaan muut ja otin vuorotellen Vantun ja Håpin. Håp teki siirretyllä palkalla nyt seuraamista aika pitkään, merkkiä ja lopuksi ruutu. Ruutukäskyllä lähti Boltin tavoin kohti ruutua. Olin niin otettu, kunnes ohitti sen ruudun vauhtia hidastamatta ja meni namikipolle. Kippo nostettiin ylös, ja nyt ihan kohtuu kivoja ruutuja kolme toistoa peräkkäin.

Vanttu teki kosketusalustaa ja siinä maahan. Ja merkkiä tarjoamalla. Olen tainnut palkata sellaisen merkin läppäsyn. No sain loppuun pari merkkausta pelkästä seisomisesta ennenkuin ehti läppäseen, ehkä tää tästä. Ja pikakisen sivua teki kanssa.

Pitkä metsäretki, koirat leikkivät pihalla, kun leikkasin mökkinurtsin. Kävin saunassa ja nyt taas jaksaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti