koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

torstai 29. elokuuta 2013

Ahaa (elämys siis).

Eilen treeneissä sekä agissa että tokossa.

Agilityoivalluksesta kiitokset Rannikon Timolle. Håp ei lue jarrua kauempaa esteestä. Ihan sama millä ohjauksella kokeilin, ei vaan lue. Ja siksi hyppää välillä jonkun hypyn pitkälle, vaikka ei edes ole ansaestettä takana ja jos siellä vaikka se putkensuu ammottaa, on jo putkessa... Ja jos taas ehdin siihen hyppyyn kiinni, ei ole ongelma. Niitä käännöksiä kyllä lukee. Mä tiedän nyt mitä treenata!

Ja toko-oivalluksesta kiitos partnerille. Ruutu oli illan epistolassa. Olen opettanut Håpille sellaisen monivaiheisen ruudun. Ensin mennääm ruutukäskyllä ruudun lähelle, yleensä jopa sisälle, mutta ei ihan oikeaan paikkaan. Siinä kuuluu pysähtyä ja odottaa seuraavia tanssiaskelohjeita. Eli oikea, vasen, peruuta, Håp, missä sä nyt oot jne. Jos sanoinkin uudestaan "ruutu", alkoi selvästi raksuttamaan. Ja jos vielä hetken annoin miettiä, alkoi jo tarjoamaan oikeaa paikkaa!!

Tänään epäekologisesti lensin Tukholmaan kokoukseen koko päiväksi ja illalla kotiin. Sillä aikaa tietenkin yläkerran portti jätetty auki, Vanttu pissinyt ja kakkinut ylös, roskis tyhjennetty. Astioita ei saatu koneeseen, joka huoneessa sotkua, Mikan uusi(oikeasti vanha, mutta just ostettu) kaappi makkarissa ei korjattuna (jalka meni kuljetuksessa rikki) jne. Hermot meni. No kaappi on nyt bodattu pystyyn ja korjattu. Tosin siihen kaappiin ei olekaan avainta.. Eli meillä on kaksi Mikan kaappia makkarissa, ex-rikkinäinen ja toinen uusi vaan koristeena... Enough said.

Mä olen kiltti, mutta vähän sellainen juna. Meen mihin raiteet vie...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti