koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

maanantai 9. tammikuuta 2012

Åland


Ny ei jaksa rämpiä ratoja läpi, neljä rataa, joka radalla yksi virhe- tulokset nolla, 2 vitosta (tai en itseasiassa katsonut saiko se mun potkimisesta sekä kiellon että kosketuksen, saattoi siis olla kymppikin) ja hyl.Koira kulkee koko radan ja ohjaaja kulkee melkein koko radan, vaan ei ihan. Koitin vika radalla mm. potkimalla siirrellä Suvia esteen ja puomin väliä, todennäköisesti juoksisi nopeammin ilman mun osallistumista liikutteluun. Mutta oli kiva reissu!
Håp ja Breeze saavat sata pistettä matkakäyttäytymisestään. Eivät hauku hytissä tai hotellihuoneessa. Sosiaalisia ja kaikinpuolin täydelliset matkakumppanit. Samoin kuin noi aikuiset, mutta se oli jo tiedossa. Saavat lähteä toistekin mukaan. Håp treenasi, juoksemisen ja hampaiden kalkattamisen lisäksi tokoa. Siisti oli ehkä paras juoksukaveri,sanoi Håp ja Breeze Håpin kastanjettikaveriykkönen. Molempien purukalusto on ollut näytillä, kun kalkattivat hampaitaan toisen purukalustoa vasten. Ei puutu mitkään hampaat! (vielä...).
Tokottelussa keskityttiin seuraamiseen ja Katjan ohjeistuksella palkkailtiin usein. Tuli ehkä vähän, ihan vähän paremmaksi? Paljon leikittiin eri leluilla, ja tehtiin hallihäiriöissä liikkeestä maahan ja seis. Osa hyvin, osa ei.
Huomenna ohjelmassa Lentsua ja Piiraa. Johan sitä yhden (ihan täyden kylläkin) työpäivän jo ehtikin tehdä.
Ja ehkä hieman yllättäen T&T kakkospentueesta kisauransa korkkasi Leo. Kolmas sija nakkikilpailuissa eilen pistein 149/160. Ja ei ollut nakinsyöntikisa vaan ymmärtääkseni nakin perässä tehtävä tokokisa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti