koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

sunnuntai 15. tammikuuta 2012

leirin kakkospäivä

Kuntotestissä punnersin naamanyökkypunnerruksia hirveän määrän. Kuulemma muilla liikkui leuan lisäksi muitakin kropan osia. Lopputulos ratkaisee! Ennen seuraavaa testiä rakennekynnet (kyykky nopeutuu), punnerruksiin jos heittäytyvät tarkemmiksi boopjob ja peppupaksunnos auttaa pakarajuoksuihin. Helppoa kuin heinänteko tämä fysiikantreenaus.

Suvilla Juhan pitkä rata. Ei mitään yhtä hankalaa kohtaa, vaan monessa eri kohtaa yksi virhe. Taitavahko Suvi on, mutta mun kyllä täytyy yrittää valita niiston sijaan joku muu vaihtoehto. Liian epävarma vauhdissa tuo niistely. Eli meni se lopuksi (arvostelusta riippuen) nollalla, mutta töksähti kahdessa niistossa. Joka este pitää ohjata asenteella ja huolella!!!

Vapun keskittymispelissä tipuin heti ekana.... Oho? Mutta jatkossa otan ennen rataa 5-10 minuuttia keksittymisaikaa. Ja kuvittelen meneväni arvokilpailuradalle varje gång.

Håp treenasi vaikka mitä. Hyppyä lelulle ja seis käskyllä. A:n kontaktia. Kiitos Anetelle neuvosta, jos jään taakse antaa Håpin tarjota paikkaa, etten auta sitä. Parani heti seuraavassa sessiossa tällä ohjeella. Ja Håp pysyi paikoillaan, vaikka Pantse juoksi radalta A:n kontaktilla olevalle pennelille! Pari uroskoiraa oli kovin pennusta kiinnostunut, ehkä Lentsun rukouksiin vastataan ja se on juoksussa Kotkan kisojen aikaan:). Paikallaanmakuuta erilaisissa häiriöissä. Hyvin pysyy. Luoksepäästävyyttä pari kertaa, nousee istumasta ja menee kohti, mutta antaa kopeloida hyvin. Rengasta kutsumalla ja lähettämällä. Muutaman kerran meni välistä, mutta parani loppua kohti ja aikas kivasti tämä sitten. Seuraamista. Valuu sivuun välillä. Heidin neuvosta heiluttelin käsiä paskajäykkyyden sijasta. Mutta kuulemma myös heilutuskävely oli epäluonnollista.... Tehtiin myös jääviä lelunheitolla seisomista ja maahan menoa namipalkalla. Pari kertaa koko liike. Taisi mennä pussinkin kerran.

Elastisinen rakkaushalaus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti