koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

sunnuntai 29. tammikuuta 2012

voittokone

Suvisupsukka siis. Sadasosan (!) turvin voitti viidennen perättäisen kisansa. Jotta ei nouse ihan hattuun, ohjasin seuraavalla radalla ohi esteen ja oli lisäksi saanut femman jostain muualta, en tiedä mistä- ainakin kontaktit otti ja lähti tietty ilman lupaa. Vika radalla olin suunnitellut valssaavani puomin päässä, vaikka lähdin hyvin ajoissa juoksemaan, en ehtinyt- piti kuitenkin yrittää sitä valssia (prkl) ja ohjasin sitten rintamasuunnan käännöllä hypyn nurinpäin. A:lla pysäytin maahan esteen jälkeen, sitten vielä ohi vika putken... Jostain syystä ensiksi jää aina mieleen huonosti menneet kohdat, vasta kotimatkalla päätin iloita voittoputkesta, ei meillä ennen tuommoista ole ollut!!
Koitanpa linkittää tähän naamakirjasta Arnon sivulta psyykkauslaulun (olen tänään päivittänyt fb:tä niin innokkaasti, että en enää viitsi sinne laittaa). Oli tungettu mukavan melodian sisään monta toimivaa ohjetta kisatilanteisiin. Ja nyt yritän laittaa siis suoraan linkin...
http://www.youtube.com/watch?v=ozDFRqQHLMQ&feature=share
En ole kyllä varma onnistuiko, mutta yrittänyttä ei laiteta. Eli heti perään lisätään Iriksen kamerasta Tarmon ja Grimin eilinen KORK-rata.
http://www.youtube.com/watch?v=QfrfzDWmm10

Håp teki pitkänmatkan luoksetulon hienolla vauhdilla suoraan sivulle. Himppasen seuraamista. Liikkeestä maahan ihanasti ja liikkeestä seis ihanasti maahan... Tai sai sen sitten seisomaankin neljännellä yrityksellä. Niin monta yritystä ei taida olla kisoissa. Pujoa jalkojen välistä ja vadin ympäri. Tämä hienolla vauhdilla pamauttaen aina etujalat siihen vadin päälle, välillä yhtäaikaa, kun oli niin kiire saada aamuruoka. Koitimme sitten tehdä saman takajalat vadilla. Ei niin hyvin. Mutta Håp sentäs tajuaa, että siinä vadilla pitää olla takajalat. Suvillehan koko vatitemppuilu on kummallista ja jonninjoutavaa hömpötystä. Hän tekee vain agia. Esteitä viedessä kontaktia puomilla, tarjosi monta kertaa väärää paikkaa liian ylhäällä, annoin miettiä mihin sitä pitikään pysähtyä ja meni aina lopulta oikeaan paikkaan. Onko toimiva tapa, en ole varma.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti