koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

torstai 26. tammikuuta 2012

nuket


Ylläolevaa kuvaa voi aina katsoa, jos meinaa nousta hattuun... Onhan se hienoa, että Suvi on oppinut kai numerot?. Tosta ohjauksesta on vaikea tietää mihin mennään. Kiitos vaan Tarja kuvasta!

Tuotekehittely toimii. Estenukke pysyi Suvin selässä kepit, putken ja monta hyppyä. Vain plastrong aukesi. Ja ihana koira meni ratsastaja selässään ikäänkuin aina olisi siellä joku! Huomenna ostamaan reput loppuun alueen kaupoista...

Ja treenattukin on. Håp ensin kierrosta seuraamaan maneesilla. Illalla Suvin nollatreenit. Tänään tarvittiin viisi? yritystä ennen nollaa... Mutta heti perään Vuokon motivaatiorata ja jestas sai juosta. Ja kyllä oli kivaa. Håpkin sai tehdä saman radan hieman helpotettuna. Meni ekaa kertaa renkaan vauhdissa ja meni oikein vaikka oli välillä matalana ja välillä maksikorkeudessa. Ja multa loppui juoksukunto eli ei ole hidas enää. Saattoi se ohittaa välillä jonkun esteen, mutta ideana olikin, että meillä on kivaa ja kivaa oli. Eikä tuo ole koskaan ennen mennyt noin montaa estettä peräjälkeen.

Keppejä vinona ja A. Sylkkäreitä. Ja toko-osuudessa noudossa tuli hienosti ihan itse takaisin A:n yli, pysähtyi tatsaamaan kapula suussa, kapula tippui, nosti pyydettäessä (edelleen oikeaoppisesti kontaktin alaosassa) ja toi luvalla hienosti sivulle. Juha kyseli, että noinko se Lentsu opettaa noutoa? Teki se hyppynoutoakin, hyppyä pallolle, kiertoja johtimella ja siitä leluun, sivulle, seuraamaan ja pari kertaa seis seuraamisesta. Ei se seuraaminen ihan superhienoa ole, mutta on sillä innokkaampi ilme nyt. Ja mä en millään malttaisi lopettaa treenejä, kun on niin älykivaa. Pitäisiköhän (Elsalle??) hankkia yksi pentu lisää, niin saisi reenata vieläkin enempi... Ei vaineskaan. Nämä riittää toistaiseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti