koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

lauantai 28. tammikuuta 2012

KORK


Nyt on sitten koikeltu agia ratsastajanuket selässä. Tiukan knock out kisan finaaliin pääsivät Tarmo ja Deco (suvinveli). Koska Decolla alias Potilaksella ohjaajanaan Edward Kaali oli kouluratsastusnukke selässä, lienee päivänselvää, että Potilaasta kruunattiin voittaja!
Mulla oli kivaa, koirilla taisi olla kivaa ja ainakin palautteen mukaan yleisölläkin oli kivaa. Eli kiva! Näytöksessä perinteiseen tyyliin hienoa ratsastusta, upea katrilli ja päivänsankarikin esitti Cossen ratsain. Ida oli huolissaan, kun ei ollut ymmärtänyt onnitella Kyraa, onneksi näki sitten vielä kertaalleen ja pääsi toivottamaan hyvää synttäriä:). Videolla ei taaskaan mitään, mutta täytyy ehkä lavastaa joku pätkä jossain välissä...

Håp seurasi toisen puoliajan katsomosta, joskus pidin kovin tärkeänä, että hepat pääseee tutustumaan kisaympäristöön ja tottuvat siihen. Ei ehkä koirilla niin tärkeää? Hottentotti ainakin on kuin kotonaan ihan joka paikassa. Yhtä hömelö ja kiltin näköinen koko ajan... Aamulla olivat Kotin Tanjan hoidossa molemmat, Hopsukka ei alkuun oikein ymmärtänyt, miksi pitää vaan maata paikoillaan. Suht ok molemmat, Håpilla rintarangassa jotain (en vielä ole tavannut bc:tä, jolla ei rintarangassa olisi jotain) ja Suvi vähän jäykkä oik.lantiosta ja vas. lavasta. Metsäfysioterapia pelittää (eli koirat porhaltaa vapaana paljon, pitkin ja poikin mettää, helppoa, halpaa ja kivaa).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti