koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

maanantai 16. tammikuuta 2012

keskittyy


Töitä senverran, että treenaaminen vähäistä. Ihanaa sinänsä, että alkaa olla valoista lähes viiteen ja ehdin Sorlammille just ennen pimeää. Mutta en kyllä reenannut mitään vaan pelkästään käpsyttelin. Olen jostain syystä nenänyökkypunnerruksista senverran kipiä, että vaikka asiakas ilmoitti vaivojen paranevan sillä millä ne on tehtykin, en tehnyt mitään kovin fyysistä reeniä tänään. Mutta pelasin netissä muistipeliä http://muistipeli.net/flash-peli6.php. Pääsin vasta kakkostasolle, keskittyminen ei siis kovin hyvää.

Ja Suvi kävi mustimirrissä lunastamassa palkintoseteleitä. Nyt on Håpalla (eiks äidit halua ostaa lapsille aina jotain?) kaulapanta ja remmi tokokisoihin. Ja Suvillakin uusi remmi (ajattelin sitä kyllä Hertalle). Mutta kaulapanta on kyllä ihan Supsukalle itelle, samoin ruoka. Mulle Suvi osti juoksu/namivyön. Vähän kuin joulu, kun saa shoppailla lahjaseteleillä :).

Håpin pikkureenit käsitti lähinnä seuraamista ja merkkiä tosi pienelle tötsälle (tai oikeasti oli purkki, arvoin hetken sanonko merkki vai koske, mikä olisi ollut alustakomento. Päädyin merkkiin...). Seuraamista tein tänään maneesissa pelkällä pallopalkalla (aika huono, kun valuu sivuun, mutta ajattelin nyt totuttaa sen pois namikädestä). Sisällä ruokakuppi oli pöydällä ja seuruutettiin suullisilla kehuilla ja käytiin välillä hakemassa kupista nannaa. Voiskohan sitä antaa välillä nannaa imuttamalla ja välillä vaan lelupalkkaa...?

Håpilla oli kuiteski kiva päivä, kun sai leikkiä aamupäivällä pari tuntia russeliMimmin kanssa ja illalla hetken Nallen kanssa. Taisin tehdä seisomista vinkupallopalkalla Mimmin kotitallilla heppaa odottaessani- pallo jäi penneleille ja menivät karsinasta toiseen välillä pallo Mimmillä ja välillä Håpilla. Hupaisa Mimmi muuten (vaikka ei varmaan koskaan ole seuruutettu) yritti seurata Håpin vieressä, kun niin tykkäsi vinkupallosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti