koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

maanantai 23. tammikuuta 2012

turkupäivä


Lentsulassa ensin. Håp kuulemma palkkaantuu paremmin lelulla ja menee lelupalkalla nopeampaa. Eli fleeceköysi jatkossakin käyttöön. Nyt sitten tehdään motivaatiotreenejä ennen kisoja. Eli puiden kiertoja suorapalkkaan, sivulle seuraamaan ja perusasentoon. Tästä voi siten ottaa jääviäkin. Ruutua voi tehdä, merkkiä ja merkiltä ruutuun tai alustalle. Mutta vain yhteen suuntaan per treenikerta. Luoksetuloa pitkällä matkalla. Ehkä vielä jotain, mikä ei nyt muistu mieleen. Ope kehui Hopsukan olleen varsin pätevä tänään.

Suvi tekee nyt nollaratatreeniä huhtikuulle. Ja Viitanen opettelee käyttämään niitä ohjauksia,jotka meille sopii. Ei enää väkipakkoniistoja ja sylkkäreitä tai poispäinkääntöjä. Suvi kiittää!!

Parhaimman palautteen sai ehkä kuitenkin Håp agiosuudestaan, Mustahan se on oikeasti hidas, mutta Janitan mukaan nyt on vauhti löytynyt! Ja kun tiedän, ettei sano vain saadakseen mut hyvälle tuulelle, niin tulinpa sitten oikeasti hyvälle tuulelle:). Mutta Håpin nämä pitää opetella lista on pitkä. Se ei saanut vapautusta sylkkäreistä tai niistoista (vaikka ei niitä tänään tehtykään), teimme pimeää putkikulmaa (ei osannut, oikealle hoksasi idean heti, vasemmalle tarjosi kymmenen kertaa putkenpäällä juoksua), sivuirroitusta (tämän osti aika nopsaa), poispäinkäännöllä putkeen (tämä ei ollut vaikeaa pennulle, mutta ohjaajalle oli). Intopiukeena nyt treenaamaan lisää agia!!! (ja joojoo, iloista tokoa kans).

Lentsun naamakirjapäivitystä mukaillen huipputreenit huippukoutsien kanssa. Vielä tulee se päivä, kun koirien ja ohjaajankin eteen voidaan liittää huippu. Koirat saanevat sen etuliitteen aiemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti