koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

perjantai 13. tammikuuta 2012

rakennusmestari

Tai ainakin lähes. Ostin liimapuuta ja nyt olen liimannut siihen mattoa ja kohta meillä on kotikontaktin alastulo. (tavallaan tämä on kyllä enempi askartelua kuin rakentamista but who cares). Menestyksen tiellä ei ole enää mitään?? Ostin myös putkenpätkän, jonka aion sahata kahtia, niin mulla on samalla liimapuuhässäkällä myös minikeinu.
Huomenna Toptiimileirille. Suvi teki valmistelutreenit Elsan kanssa Sepon ohjeistamana. Kiva sitä on katsoa lapsenkin ohjaamana, hyvin toimii. Ja Rossokin kipittää kivaa vauhtia Idan kanssa. Innostuin ilmoittamaan Rossonkin pariin starttiin ensi viikonlopuksi, en oikein tiedä miksi.
Håp treenaa aloliikkeitä. Eilen illalla hyppyä lelulle ja hyppynoutoa. Virittelyn opettelua (enempi ohjaajalle tämä), seuraamista. Paikallaammakuu paranee häiriöissäkin.
Håpin "teemammailoiseksi" temppu eilen oli puomi. Pari viikkoa sitten se oli neliraajahalvaantunut ajatuksestakin mennä sinne ylös. Eilen meni (loogisella) alas käskyllä reipasta laukkaa heti ekalla yrityksellä. Jos Suvi tarttee muutaman hassun laukka-askelen koko puomilla, tarvii Håp toki vielä pari enemmän, mutta ekaa kertaa eilen musta alkoi tuntua, että siihen saatetaan oikeasti saada vauhti asennettua joskus tulevaisuudessa. Tänään sporttiksella rengasta (isoa) muutama kerta, A kahdesti ja putki. Sekä niitä tokotteluja. Ja metsäkirmailuja Leon kanssa tuhatta ja sataa. Pentu on suosiossa.
Alla Nalle, yksi niistä Håppaleenan parhaista kavereista. Håp ei ole roturasisti. Tai ehkä russelit on senmielestä kaikki tosi kivoja, käppänät vähän pelottavia ja muut potentiaalisia juoksukamuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti