koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

treeniä

Next levelillä yhden päivän. Kaksi kisanomaista rataa. Eka yritys ei ollut huono, yksi rima alas, kun nykäisin taakse riman päällä, muuten se rata tuntui hyvältä. Ekan radan perusteella Suvi kestää kepeillä melkein mitä vain, tai ei saatu virhettä aikaiseksi vaikka välillä Mikko käveli keppien läpikin:D.  Sylivekkikin toimii, jos pidän käden alhaalla ja katson sitä koiraa. Pakkovalssi kyllä on meidän juttu, jos se vaan muuten rataan sopii.Ratahäiriötreeni ei ollut mulle hankalaa, Suvi meni kerran Mikon halpaan, kun hän meni putken suun ohi ja koira tulkitsi Mikon jalat mun jaloiksi :).

Toka rata meni ihan pyllylleen. Puomiputki erottelu ei ole  niin varma kuin haluaisin. Lisäksi saksalainen ja takaakiertopersjättö takkusi, kun en sitä koiran laskeutumispaikkaa muista katsoa... Hohhoijaa. Jos nyt jotain positiivista, kontaktit on nyt hyvät. Ensi viikonloppuna aion keskittyä niihin ratoihin ja tehdä kunnon kontaktit. Jaakon kanssa hyödyllinen pääkoppakeskustelu, ei kai se meidän osaaminen ole kokonaan minnekään hävinnyt, tuntuu vaan hetkellisesti olevan jossain paikassa nimeltä hukka.

Håpin juoksu taitaa olla ohi. Tai ainakaan Tarmo ei mennyt neidistä sekaisin. Kiinnostuneena haisteli, mutta Hoppaleena laittoin hännän koipien väliin ja näytti ahdistuneelta. Huomiset kisat jää kuitenkin väliin, kun jäin mökille. Håp teki ihan ministi tokottelua Purinalla pihalla ja vähän enempi mökkipihalla. Kierrosta stoppia ja istumasta suoraan pallonheittostoppiin. Ja nopeita maaahan menoja Suvin kanssa kilpaa. Iloinen räksytys säestää tätä kisaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti