koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

torstai 5. heinäkuuta 2012

Mua huvitti ylläoleva kuva. Rukouksen voimin kurssitettu ja agilityjumala on siis nainen?

Ihana vapaapäivä mökillä. Håpilla aamulla tokotreenit pihalla. Muut koirat karkasi sisältä, Elsa videoi, kun Rosso yritti astua Hoppaa samalla kun pentu yritti seurata. Aika kauheaa katsottavaa. Ja noutokapulan haki sitten Suvi, Håp ei äidiltään uskaltanut ottaa vaan palasi takasin sivulle ilman kapulaa...
Muuten Håp uitettu namin perässä. Yritin lisäksi tehdä sillä Lindan yhden hypyn treeniä mökillä. Joko se on sokea, liikuntakyvytön tai vain todella tyhmä. Ei mennyt riman yli sitten millään. Yritti ali, työnsi päällään pois ja ties mitä variaatioita. Suvi kävi välillä ilman lupaa näyttämässä, että tollo- hyppää se. Illalla hallilla onneksi tajusi, eli ehkä se on vaan sokea ja auringonvalo häikäisi. Ei muuten muista vieläkään mitään ruutukomentoa. Hohhoijaa. Ja ei tykkää, kun mun naama venähtää. Omalla hallilla teki kepit, puomia läpijuoksuttamalla (haluan sen vauhdin sinne) ja keinua osittain läpijuoksuttaen (ei tosin juokse, kun heijaa sen keinun alas).
Loppuaika hallilla menikin nollanhauksi siinä enkkujen radassa. Ei me oltaisi kisatilanteessa nollaa tehty :(. Mutta yritys x ilmeisesti tallentui videolle ja nolla se vihdoin oli. Radassa tuli kyllä pari kohtaa, mitkä pitää muistaa. Peppuohjaus kaksinkerroin on aina huono- seiso suorassa ja lähetä se oikealle esteelle (meni kolme kertaa pussiin putken sijasta mun pyllistellessä). Putken takaa ei hae puomia, jos ei näe sitä. Täytyy kääntää nenu osoittamaan sitä puomia. Kepit hakee, vaikka yritän estellä ja pujottelee hienosti.
Illalla aloitin vielä Håpin kanssa Lindan puomitreenit maassa olevan kehikon läpi. Ihanaa, kun sen kanssa on edes vähän tehty tarjoamista- hoksasi läpijuoksun tai tarkemmin sanottuna kävelyn tosi nopsaa. Jätettiin siihen.
Onneksi Suvi sai sunnuntaiksi vielä treenipaikan- tulee tarpeeseen.


Alimmainen kuva on otettu Supsukan 6v synttärikuvaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti