koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

maanantai 9. heinäkuuta 2012

pikkuista

Treeniä ja elämästä nauttimista. Håp on tehnyt kehikkoa, pitäisi ehkä ottaa siihen nyt sana, niin saataisiin temppu eteenpäin? Lisäksi tehnyt puomin alaosaa, noutoa, seuraamista, ruutua lelulle ja namikipolle. Kerran tyhjään, ei tajua. Håp on hassu. Tekee kuin hidastetusta filmistä sitä touchia ja kehikkoa. Sitten taas noutoa aika kivalla vauhdilla. Ja samalla tavoin innostuneena teki keppejä ja yhtä estettä.
Sain sillä yhdellä esteellä (mökin estesetin toinen este odottaa korjaamista) hyvät treenit sekä Suville että Håpille. Eli Hoppaleena teki sylivekkijaakotusta ja siitä kepeille, takaakierrosta kepeille ja niitä pelkkiä keppejä. Tulee sille kepeillä virheitä, eikä osaa hakea kulmista sisäänmenoja, mutta oppi hyppään hyvin kääntymällä sen yhden esteen! Lisäksi Lindan hyppyharkkaa, tosin pallopalkalla (taas oma sovellus, pyöritin pallolla sitä siivekkeen ympäri ja meni ihanasti?). Ja Suville nostin riman vajaan 70 senttiin (alempi oli alle 65 cm). Ja siitä saksalaista, sekä erilaisia takaakiertoviritelmiä. Ja niin vaan sain sekä riman tippumaan että koiran kieltäytymään mun onnettomalla ohjauksella. Ja olin melkein onnellinen tästä, kun pystyin siis kotipihalla ihan treenaamaan niitä eilisä hankalia kohtia!!! Ja mulla ja kyllä koirillakin oli kivaa:).
Lisäksi olemme poimineet mustikoita, ajaneet nurtsin, kitkeneet, lukeneet dekkaria, virkanneet mattoa! ja nauttineet.Mikan venekin saatiin vesille ilman isompaa perheriitaa. Ihana loma! Nyt lenkille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti