koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

maanantai 16. heinäkuuta 2012

tokoo

Ja yhden hypyn treeniä Håpin kanssa.
Aamun epistolassa ruutua läheltä tyhjään, kaukaa lelulle. Merkkiä (tästä tykkää). Metallinoutoa, ei suostunut kiertämään puita metallikapula suussa. Noutaa kyllä metskunkin ok. Mikan iloksi (rutisi jo, kun olen hankkinut pari siivekkeetöntä hyppyä lisää), pitäisi hankkia nurmikon koristeeksi se tokohyppykin. Seuraamista. Puiden kierrosta leluluoksetuloon, stoppiin ja vaan seuraavan puun kiertoon.

Ja yhden hypyn kääntymistreeniä. Korkealla hypyllä teki ankkahyppyjä. Mähän keksin Kokkolassa, että Håp hyppää liian kauas, ei käänny siivekettä nuollen (se siis lukee melkein kaikki ohjaukset oikein, mutta saisi kääntyä paljon tiukemmin). Eli eikun treeniin. Aika kivasti hyppäsi ja kokosi itsensä, jos laitoin suoraan esteen eteen ja siitä piti kääntyä. Tolpan ympäri hyppy vaatii harjoitusta, mutta meni matalammalla kohtuu ok.

Ajattelin mennä mustikkaan illalla, mutta tuo ilma on kyllä surkea.Ja ehkä Håp pääsee lampaita katsomaan huomenna! Lapset on ulkoistettu, joten eihän mulla ole kuin aikaa...
Ainiin. Me teimme tunnariakin. Eka yritys näytti melkein lupaavalta, eli tökki kyllä vaikka mitä, mutta toi oman. Seuraavat kaksi kertaa koitti tarjota ihan summamutikassa. Yksi pelkkä oman palikan haku väliin ja vikat (teinköhän kaksi kertaa?) ihan oikein.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti