koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

maanantai 2. heinäkuuta 2012

kukkaislapsi

Håp siis. Saattaa olla juoksussaan jo pidemmällä kuin luulen. Veritippoja oli siellä täällä, söpöintä? että niitä oli myös ruokapöydän tuolinpäällysteellä . Ja useampi, eli on istuskellut tuolilla kuten ihmiset ikään :). Ja Rosson mielestä tärppipäivät on ihan melkein siinä. Ja Hoppaleena katselee hämmästyneenä, miksi se nyt haluaakin olla mun kaveri? Saattaa olla, että jätän Rosson Jaakon hellään huomaan. Jaakon mukaan kylläkin Håp ja hän (ei Rosso) ovat "free spirit" luonteisia, en ihan tiedä mitä sillä tarkoitti.

Sunnuntai meni kuten pe ja lakin. Kivaa, mutta ei tuloksellisesti. Suvi juoksi hyvin Elsan kanssa, pysähtyi kontakteille, harmittava kielto pituudelta ja siitä putkeen ilman lupaa. Mun kanssa pysähtyi myös hyvin kontakteille, mutta pysähtyi myös JOKAISEEN takaakiertohyppyyn. En tiedä oliko kipeä vai muuten outo. Videon perusteella ohjaan kyllä pysähdysohjauksella, mutta aika samanlaisesti kuin yleensä. Rosso tankkasi itsensä ennen junnuässämmiä isolla pussilla kuivattua sydäntä. Ei liikkunut sitten yhtään mihinkään, vaan haahuili sinnetänne. Lopulta lähes pois kentältä, kun minä avasin sieltä kentän laidalta sanaisen arkkuni. Ida parka.

Håp sai laserlaitteen (no vähän se on töihinkin tarkoitettu). Mä alan muuttua päiväpäivältä lähemmäksi huuhaalääkäriä.

Tänään koirat olleet kunnon juoksulenkillä, pihalla ja tallilla. Ekaa kertaa myös Håp ravasi, ei laukannut koko aikaa. Ei enää onnu, eikä edes aro puristelua. Voip olla, että laserointi on vähän turhaa, mutta aloitettiin sekin.Treeninä muutama liikkeestä stoppi pallonheitolla. Ja innostusseuraamista lelulla.



1 kommentti:

  1. Mulla ainakin on omien koirien kanssa mottona "Terve kunnes toisin todistetaan" ja sillä mennään.

    VastaaPoista