koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

torstai 19. heinäkuuta 2012

viimeistelyä

Ei malttaisi odottaa viikonloppua... Eilen Turkkusessa, jokusen riman Suvi otti alas- liekö paimennus edellisenä päiivänä vaikuttanut? Ja oli munkin suorituksessa petrattavaa, kepeiltä sain kääntymään väärään suuntaan tosi monta kertaa. Tulipahan opittua ihan uusi asia! Mutta oli kiva treenata ja jäi hyvä mieli.Illalla tein vielä (tai yöllä ennen kahtatoista...) episten rataa ja vähän takaakiertotreeniä. Takaakierroissa oikealta pitää olla tarkka, muuten meni kyllä hyvin. Tänään saa tehdä vielä vähän hyppyharkkaa ja sitten treenit on treenattu.

Håpkin teki jotain. On se minusta hidas agissa edelleen, mutta ehkä se siitä syttyy? Illalla en enää sen kanssa tehnyt mitään. Tänään sai aamulla pihatokot. Teimme ruutua läheltä näyttäen-hyvin. Merkkiä, kunhan tajusi, ettei mennä ruututolpille-hyvä.Seuraamista-ihan super. Ekaa kertaa painoi niinkuin Toto mun jalkaa vasten!!!! Millä mä saisin sen noin innokkaaksi kisatilanteissa? Tänäänkin heti namia saatuaan oli rauhallisempi, mutta lelupalkka alkuun ilman namia ollenkaan toimii kyllä kaikkein parhaiten. Heti namituksen jälkeen ei halua leikkiä. Tämä on pikkaisen ärsyttävä piirre. Lopuksi namipalkalla tunnaria. On se vähän lottomeiningillä.( Pitää muuten ostaa niitä tunnarikapuloita lisää.) Ekalla toi mitä sattuu, toisella yritti ottaa sen maahan tiputetun ekan väärän, mutta sitten haki kaksi kertaa oman hyvin.

1 kommentti:

  1. Hahaa, iltatunnari. Yksi kerta, Suvikin luuli tietävänsä (ei koskaan tehnyt). Håp meni äidin nuuskimisesta huolimatta tarkasti palikoille. Nuuskutti läpi ja toi oman!

    VastaaPoista