koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

perjantai 2. marraskuuta 2012

agitokodoghåp

Aamusesta omalle hallille. Ei todellakaan kaikki onnistuu, mutta hyvät treenit Håpille. Tehtiin puomia putki edessä. Tämä hyvin (lelupalkka valmiina puomin ja putken välissä). Mutta ei osaa puomia kunnolla, jos jään sivulle ja taakse.
Tein myös valmiina olleen radan. Oma kunto senverran huono, etten ehtinyt A.n alla olleen putken toiseen päähän ajoissa kertaakaan. Mutta siis tässä teemana A/putki erottelu ja se onnistui joka kerta. En tehnyt siitä liiian vaikeaa, eli autoin hieman, kun ei tehtävää ennen kunnolla tehty. Silti hyvä.
Keppien hakua 90 asteen avokulmasta. Ei hakenut kertaakaan oikein :(. Törkkäämällä oikein aina, mutta jos piti itse osata, meni mihin sattuu. Sulkukulma oli tänään hyvä.
Ja mulla on nyt koira, joka lukee sylkkäreitä!
Lisäksi tein käännöstreeniä, tätä pitää vahvistaa. Kokeilin lähettää vinohypylle ja palkkasin tiukasta käännöksestä. Kriteeriä piti höllätä, kun Håpin tiukka on eri kuin Suvin tiukka. Lisäksi tein Toppsin käännöstreeniä, mutta rima 65cm. Kauhean näköisiä ankkahyppyjä oikealle. Vasemmalle parempi. Mutta olivat tiukkoja....
Hyppynoutoa. Puukapulan liimapinta ahdisti pientä bordeskollieta ja ei olisi halunnut tuoda. Hypyn hyppäsi joka kerta mennen tullen. Aaamulla iikkiä ja ruokaruutua. Äsken metallin nostelua.

Ja päivän idioottiosuus tallilla. Pidin Idalle Hurraan kanssa ekaa "hyppytuntia". Raviristikko molempiin suuntiin hienosti ja luulin ettei halua tulla laukalla. No olin ymmärtänyt väärin ja yhtäkkiä lapsi lähestyy laukalla ristikkoa ja Hurraa ponkaisee koko hypyn sen ravipuomin takaa... Ja senjälkeen kierros nopeaa laukkaa ja noin viisi kierrosta kiitolaukkaa- lapsi lensi kuin hiekkasäkki. Viimeksi murtui käsi, nyt ei uskaltanut ottaa kädellä vastaan- lensi naamalleen ja vatsalleen kuraan. Onneksi selvisi säikähdyksellä (ja McDonaldsruoalla). Yllä olevassa kuvassa Hurraa on kiltti :). (ja selässä ei ole Ida vaan mä).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti