koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

sunnuntai 11. marraskuuta 2012

kolmosten kisat

Håpin ekat ja Suvinkin tosi pitkään aikaan. Aloitin triplahyllyttämällä Suvin ekalla radalla (kolmas hyppy väärin päin, putken väärään päähän ja A:lle keinun sijasta). Paremminkin on joskus mennyt. Mutta kaikki kontaktit pysäytettiin, kun se hylly oli alla!
Håp teki agirataa ihan kohtuukivasti kolmanneksi vikalle esteelle asti. Siinä huono pakkovalssi ja ohi. Uudelleen otettuna ohjasin hypyn sijasta putkeen... Tuli siellä pari mutkaa ennen sitä, mutta hakii mm. kepit hyvin.
Suville nolla tosi helpolta hyppäriltä. Jäi sekunnin Pirtun, joka voitti ajasta. Minusta rata oli aika hyvä, ehkä mun olisi pitänyt kutsua putkilta tiukemmin? Tais olla neljäs/47 koirasta. Håp seilaili hyppärillä. Tosin Timppa analysoi aika hyvin radan jälkeen. Meni  loogisesti, eli kääntyi putkelta väärään suuntaan (en kertonut ennen putkea). Sieltä hyppäsi yhden ylimääräisen hypyn (kuulemma ihan mun ohajuksen mukaan), saksalaisessa lähetin heilurikädellä kohti putkea takaakierron sijasta(pitkä mutka) ja vielä kaiken kukkuraksi huudan vikan putken jälkeen ETEEN ohjaamatta seuraavaa hyppyä (meni siis vikat kaksi hienosti sillä eteen käskyllä jättäen kolmanneksi vikan väliin...). Ihan kelpo aloitus silti pikkukoiralle, lisää treeniä alle ja kyllä sillä saa nollia tehtyä. Ohjaajalle ohje "PIDÄ KATSE SIINÄ KOIRASSA" Eikä se näytä videolla hirmu hitaalta, mutkaiselta matkanteolta kyllä- kiltti Juha oli ottanut agiradan videolle. Tässä linkki http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8AplpkmzqM0

Ja olen ottanut tokohaasteen vastaan. Nyt ei ole en ehdi treenata päiviä. Tänään aamulla metallin nostelua. Purinan pihalla kaukot (hyvin mun mittareilla), luoksetuloa stopeilla kierron kautta, metalli ja puukapulanouto. Kotona lisää kaukoja ja ilta ei ole vielä loppunut.... Ja iikkiäPurinalla, alkoi sujumaan pienen muistuttelun jälkeen ja sitten osasi myös seistä ja mennä maahan välissä. Metallinoutoa tarvii kyllä treenata kovin, ei siitä metskusta tykkää, vaikka yleensä tuokin.
Lisäys : parin minuutin istuminen iltaruoalle (ida katsoi, että pysyi istuen). No problem.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti