koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

keskiviikko 14. marraskuuta 2012

ympäri kellon edelleen

Aamulla heti seiskan jälkeen Hurraatreenit. Paranee edelleen, kiva. Rusan pihalla ruutu Håpille leluun, tyhjään, leluun. Hyvin. Iikkiä, seisomista ja maahan liikkeestä sekaisin. Aiai kun on vaikeaa. Tarjoaa sitä istumista ainakin joka toiselle seis käskylle :(.
Reippaasti töitä, kouluttajakokoukseen ja kouluttamaan. Håp teki vähän verkkokepeillä sisäänmenoja eri kulmista. Ekalla vaikeasta avokulmalähetyksestä yritti verkon läpi, hoksasi kerrasta ja loput ok. Ja ei mennyt putkeen ilman lupaa!!!
Hallin pihalla hyppynoutoa. Mun autossa olevassa kapulassa on Håppaleenan mielestä pahalta maistuvaa liimaa (maksulapputarrasta). Ei haluaisi ottaa sitä suuhun. Palkkana oli tänään sydäntä. Tuotuaan eka kerran kapulan ja saatuaan nannaa, haki ihan mistä tahansa. Myös sikavinot heitot. Metallinouto hyvä. Seuraamista. Yritti ekaksi taas tarjota liikkeestä istumista jo tähän seuraamiseenkin.... Sitten taas iikkiä ja seisomista sekaisin. On vaikeaa vieläkin pienelle bordeskollielle, mutta ehkä paremmin kuin aamulla. Kaukojumppaa monessa välissä. Nyt teen vaihteeksi vain läheltä ja paremmalla tekniikalla, tai siis vaatimuksena on ettei saa täpytellä. Tai ainakaan ei saa täpytellä paljoa (se niistä vaatimuksista siis). Kiirushan mulle tulee ennen voivoita.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti