koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

maanantai 19. marraskuuta 2012

hieno Håp

Haastetehtävillä aamulla aloitettiin. Tänään ei olisi tullut yköstulosta aamulla. Ennakoi seuraamisessa jääviä ja tipahteli istumaan ja seisomaan kesken seuruun. Ruudussa oli hanska palkkana- ei nähnyt, meni ruutuun kyllä ok, mutta ei silleen ihanasti miljoonaa. Ja sitten kun tehtiin jääviä, sekoitti taas istumisen ja seisomisen. Tai siis tarjoaa aivan sitä istumista.

Hieno Håp osuus illalla hallilla. Ihan sairaan makeet hyppynouto, nouto ja metallinouto. Ja seuraaminen. Ja vain kerran istumaan seis komennolla... Ruutuun lelulle ok, tyhjään meni kiemurrellen, korjasi käsimerkein oikeaan paikkaan. Mutta se varsinainen hyvämieli tuli Anun treeneistä. Takaakiertosylkkärileijeröinti rata. 23 estettä ja Håp teki radan lopuksi nollalla!!!!! Teki elämänsä ekaa kertaa putkileijeröinnin niin, että lähetettiin putken suulta poispäinkäännöllä putken taakse hyppäämään hyppy ja rengas. Håp oli sitä mieltä, että tämä on ihan mun juttu ja meni hienosti. Tällä jaksaa taas.

Ainiin. Hyppäsi tallilla lähes puolentoista metrin korkuiselle loimitelinelle (kapea, loimia täynnä) ja koitti päästä siitä kaappien päälle kissaa kiusaamaan. Ihan kaheli. Håp siis.

Hertta mökillä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti