koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

sunnuntai 25. marraskuuta 2012

tokosta agiin

Håpille neljä starttia. Oli ihanan intopiukeena ennen ekaa. Ja sehän liikkuu aika kovvoo! Ja ei vieläkään hyppää poikittian olevia hyppyjä, jos en ohjaa.... Eka rata tais olla meidän tasolle vielä liian vaikea, en enää edes muista mihin sen hyllytin. Elsalle ja Suville hyl tältä radalta. Elsa ei ihan ehtinyt persjättöön ja Suvi ampui putkesta putkeen. Kepeille ohjausvirhe, jonka lapsi korjasi vikalla radalla (samanlainen suorasta putkesta suljettuun kulmaan haku 90 astetta). Håp meni molemmilla kerroilla tämän oikein oikealle puolelle, mutta kakkosväliin. Treeniin siis.
Kakkosagirata Håpille 15 virhettä, kaksi rimaa kun seisoin edessä ja yksi kielto. Kolmas agirata oli oikeasti hieno keinulle asti (oisko ollut este 15). Ja sitten idioottiohjausvalinta ja loppu sekoilua. Mutta pikkukoila oli oikein pätevä sen alun, teki takaaleikkauksia ja haki avokulmakepit ja senkin sai takaaleikata. Kyllä siitä saadaan hyvä, mutta kumpi meistä oppii ensin- Håp lukemaan onnetonta ohjausta vai minä ohjaamaan...? Suville agiradoilta ensin hyl, kun jäin nykimään puomin jälkeen. Sitten puomin ylösmeno!!! virhe ja kielto toiselta radalta. Videolta vaikea sanoa ottaako, ei se ainakaan kauhiasti ylös hyppää. Elsa meni Suvilla vikan hyppiksen. Alussa unohti radan, loppu oikein hieno. Pitäisi melkein ladata Suvin serpentiini vikalta radalta juutuubiin. Koira menee sen kyllä niin ilmaiseksi että. No ladattu muutama rata, tässä linkki niihin. Ei tule ylpiäksi tässä lajissa kovin helposti. Ei ainakaan, jos ottaa radat videolle. Eikä se serpentiini ollutkaan niin hiano videolla, jäi laittamatta. Positiivisena huomiona, Håp ei tosiaankaan ole hidas. Ainakaan videolla. Osa kaarteista tosin valuu liikaa, mutta saa sen käännettyäkin (jos viitsisi kääntää).
http://www.youtube.com/watch?v=HPFzJFopT_M&feature=youtube_gdata

Minä sössin Håpin vika radan jäämällä kökkimään alkuun. Hohhoijaa. Yllä kuva lämppälenkiltä ja SeessarMilana alias Hansku Sorlammella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti