koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

torstai 22. marraskuuta 2012

viimeistelyt

Siihen lauantain tokoon. Vaikka niin tuntuisi siltä, että huomenna pitäisi kans....
Aamulla paikallaanmakuu tiskikoneen tyhjennyksen ja pöydän siivouksen ajan (Håp olkkarissa). Tallilla ruutu, seuraaminen, iik. Töissä seuraamista, iik. Sporttiksella noudot, hyppynouto ja tunnari. Hienosti hyppäsi myös sivussa olleen agiesteen kautta takaisin kapula suussa, kun heitin vinoon :D. Ja pimeällä sporttispihalla tunnari ja ruutu taas (meni ruutuun ok, mutta ei ilmeisesti nähnyt lelua, kun ei sitä ottanut). Iikkiä, seuraamista ja kaukot.
Paljon menee hyvin (noudot, seuraamiset, hyppy, iikki). Tunnari yleensä ok, mutta saattaa tehdä tyhmän virheen (kääntyy kun minä käännyn, ei lähde suoraan kapuloille). Ruutu on haaste. Mä en tahdo osata huutaa oikeassa kohdassa seis, Håp saattaa mennä tyhjään vähän seilaten. Kaukoissa saattaa ennakoida tai istumisen sijasta seistä. Ja osaa tehdä satunnaisesti ihan paikallaan muutaman vaihdon, kertaakaan ei ole koko settiä liikkumatta tehnyt.
Iikissä on nyt asennettu se "mennään" seuraa sanan sijaan. Taitaa toimia. Näin viimeisinä päivinä on hyvä muuttaa käskyt... Mutta kiitos Lentsulle ohjeistus puhelusta, koitan malttaa huomenna.
Leo ja äiskä. Leo taitaa ensimmäisenä T&T pennuista aloittaa näytelmäuransa. Hansku suunnittelee Lahteen lähtemistä. Laitetaan mukaan siskon kuva, jospa se tuomari ymmärtäisi, että Håpiin verrattuna velipoika on tosi kaunis! (pahoin pelkään, että pettymys saattaa olla todella suuri...).

Lisäys: illan pimennyttyä tuntui hyvältä idealta ilmoittautua Lagun kisoihin Seinäjoelle. Voi olla, että ajaessa sinne mieli muuttuu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti