koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

tiistai 13. marraskuuta 2012

treeniä kellon ympäri

Håp aloitti ennen aamuseiskaa tokottelulla. Olisi niin halunnut sinne ruutuun, missä sapuska odotti, mutta joutui noutamaan metallin ja normikapulan ennen ihquruutua. Tunnari kertaalleen (oma sinne maatuneiden joukkoon), hyvin.
Tokotteluista Rusalle Hurraan "leiritykseen". Paljon parempi kuin eilen. Vaihtoja suoralla linjalla ja vähän puolipiruetteja. Lopuksi kävin fiilistelemässä rusan ihanissa maastoissa muistelemassa 25 v takaisia tunnelmia. Munkkirinkilä kahviossa ja Håpille vielä Rusan urheilukenällä kierrosta stop, maahan ja sivulle. Seuraamista myös ja iikkiä. Tais istua joka kerta iikistä heti ekalla.
Väliin oikeita töitä.
Illalla satulinnatreenit. Otinkin Håpin Suvin sijasta (Suvi ei tykännyt), meni ekat 10 estettä jopa hienosti, sitten tyssäsi. Kääntymistä PITÄÄ harjoitella, keppikulmat meni aika pienellä väännöllä. Putkiin sujahtaa turhan helposti. Ja se koira pitää linjata seuraavalle hypylle. Noin vartti ja Håp alkoi selväti väsähtää. Taidan ottaa tuota junioria jatkossakin, sillä on niin kovin paljon opittavaa vielä edessä.
Illalla myöhäistreeninä kaukojumppaa. Pitänee tässäkin vaatia tarkkuutta. Tepsuttelee eteenpäin vaihdoissa.... Vähän kaikki mun tokotekeminen on vähän sinnepäin. Musta tuntuu, että tulee helposti pikkustiplu ekalla yrityksellä, tokalla menee paremmin. Vähän kuin mun agilitykin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti