koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

tiistai 26. helmikuuta 2013

Kovasti treeniä

Aamuvarhain tallille, Håpille maneesissa tokotreenit. Tein merkkiä, merkiltä ruutuun (menee merkille hienosti, ruutuun lelulle hyvin, tyhjään vähän hakee tötteröitä). Merkiltä myös ohjatulle (vain yksi kapula tänään). Eilen oli ruutu oikealla, sinne meni paremmin kuin vasemmalle. Jääviä, ensin tarjosi kolmesti istumista, sitten osti idean ja vaikka sotkin kuin, teki aina oikein! Z en vielä osaa, tein vain erotteluja. Kaukot muurinpalikalla kaukaa.
Hurraan ratsastus, vähän laukkasiirtymisiä ja sitä wannabepassagea.
KKK:n hallille Sadun kanssa. Esan radan alku ja Håpille putkijarrun vahvistamista/opettelua. Se Håpin hyllykohta (pussilta kaksi hyppyä). Tänään en saanut väärällepuolelle ollenkaan. Kontakteja. A:lla tarjosi kerran 20n-2offia, mutta sain muutaman hyvän juoksuA:n. Keinu oli minusta hidas (tein lelulla). Mutta puomin teki jopa sairaan hienosti vanhanaikaisesti namialustalla-yes!!
Satu ja Rotikin teki, hitsi kun Roti osti nopsaa ajatuksen, että kepit tehdään loppuun asti!
Kotona vähän lapset treenasi pikkutokoja sisällä ja illalla Niinun treeneihin KKK:n vuorolla. Olin molemmilla, Suvi räiski alkuun rimoja (seisoin edessä tai tein persjätön esteen eteen). Kun näistä päästiin ja onnistuin tekemään takaakierrotkin, oli Suppana super!
Håp teki puomia edelleen osittain namialustalla (aika kiva), rytmityksen harjoittelua (TAAS!) ja kääntämisen opettelua. Toistan itseäni, Suvi kääntyy vaan niin helposti... Mutta aion opetella kääntämään tuon jäniskoiranikin- vilauttelee  hetkittäin jo sellaista vauhtia, että kannattaa siihen muutama treenihetki uhrata!
H vielä hallilla aamupäivästä metallilla hyppynouto. Hieno! Ja Niinulassa istuminen paikallaan.
Jäniskoirani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti