koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

torstai 21. helmikuuta 2013

Turkutreenit

Pitkästä aikaa. Ja tarpeeseen tuli kummatkin sekä agi että tokotreenit.

Agi ja Janitan ohjeet:

Suvi: ei saa hyväksyä muuta kuin optimilinjat. Osaa kyllä (ja munkin pitäisi osata). Eli mieti miten ohjaat, katso joskus sitä koiraa, muuta mieluummin puolimetriä pidemmäksi askeleella ennen hyppyä kuin anna hypätä mihin sattuu. Mutta Supi oli ihana kuten aina.

Håp: tee ohjaukset liikkumalla niin menee kovempaa. KÄÄNNÄ!!!!!, tee niistoja kun ne toimii, sylivekitkin toimii ja vastakäännökset. Mutta siis pitää muistaa joka helkkarin esteellä kääntää. Kontakteilla ei saa olla vihainen, jos tulee yli. Nyt opetetaan sitä vauhtia ja tarkkuus saa hetkellisesti vähän kärsiä. A:lla bumperin paikkaa muutettiin siihen mistä ponnistaisi muuten yli.

Yleisesti pitäisi osata lukea niiden esteiden paikkoja, ei pidä pelätä että koira menee molemmilta puolilta väärin- todennäköisesti hyppää jollain ohjauksella kohti jompaa kumpaa puolta ei molempia...

Lentsun tokot

Jopas siitä onkin aikaa, kun viimeksi kävin. Håp oli yllättävän innokas, varsinkin aluksi.
Tee
- luoksetuloa ja perään ruutua niin, että ne luoksetulon törpöt on siinä matkan vieressä (ei pitäisi mennä niille...). Ja luoksetulossa ei pitäisi mennä sinne ruudussa valmiiksi olevalle lelulle...
- kaukoja seiso istu edelleen harjanvarren avulla. Palkkaa kaikkia vaihtoja 50/50 joko asennon vaihdosta tai niissä pysymisestä. Nami ei ole siinä kädessä joka antaa merkkejä (kuin mä tän olin unohtanut???). Nami lentää ei anneta suoraan kädestä (tämäkin unohtunut). Ei haittaa, jos peruuttaa vaihdoissa (minusta haittaa...). Maahan istussa käsimerkki sinne ylös (ettei tule eteen).
- tunnaria laudalla (ei ole just nyt) ja niin että kapuloita miljoona.
- metallin nappasua (nappasun olin unohtanut). Eli palkka siitä NOSTAMISESTA, ei sivulletulosta. Ja leluun vaihto innokkailla kehuilla.
- erottelu tai onko se kuuntelutehtävä. Eli heitä kapula ja lähetä merkille. Ei saa mennä kapulalle. Jos menee, sano nätisti seis ja palkkaa siitä.

Hyppynouto saisi kai olla voimakkaampi, seuruu oli aika ok ja iikki hyvä.

Kuva lämppälenkiltä Purinan metsistä. Håp sonti Purinacenterille, tuhma Håp.
Ida eilen Rosson kanssa "mestareiden koulutuksessa". Oli kontaktiryhmässä ja oppi, että Rossoa pitää katsoa, silloin otti joka kerta kontaktin. Jos jättää selän taakse, ei ottanut. Lapsi oppii nopeasti.

Ja Håp esitti Lentsulassa oma-aloitteisesti myös PUM tempun. Hurjan söpöä minusta. Ei ehkä Lentsusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti