koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

lauantai 23. helmikuuta 2013

VOI 1 !!!

No nyt ei nollattu yhtään liikettä. On tässä maassa nähty hienompiakin VOI suorituksia, mutta meille riitti jotain 270 paremman puolella olevat pisteet. Näillä kakkossija, eli ihan palkinnoillekin!

Paikallaanmakuu 10, seuraaminen parasta mitä Håp kisoissa esittänyt, istuminen ok, luoksetulossa kaksi käskyä että meni maahan ja seisominen valui ravin ja kävelyn kautta, maahan ok. Hyppynoudossa kapula lähes yleisön sekaan, mutta Håp palautti hyvin ilman eri käskyä hypyn kautta. Tuomari tuli sanomaan, ettei saa hihkua koiralle ennenkuin liikkuri sanonut vikan kerran kiitos- joku on ennenkin huomauttanut tästä. Metalli oli taas Håpin mielestä arsenikilla päällystetty, mutta toi osittain ravaten. Tästä sain tuomarilta kiitokset, että maltoin odottaa liikkurin käskyjä ;). Tunnarin valmistelin huolella "tehdään kaukot"- liikkuri ehdotti, että jos sittenkin tehtäis tunnari ekaksi... Haeskeli omaansa jonkun aikaa, mutta toi ok. Kaukoihin tarvittiin ainakin kahteen vaihtoon kaksi käskyä, mutta teki ne kyllä. Ruutuun lähti hyvin, en uskaltanutkaan sanoa seis- aloitin seeeikumaahan. Tätäkin domare kommentoi, mutta ei tainnut kauhian pahana pitää, kun antoi yhteistyöstä meidän ekan yhteistyö kympin!

Iso Kiitos Lentsulle. Kun nollasta aloitetaan molemmat (siis minä ja Håp, ei valkku), olen ihan kauhian onnellinen tästä VOI ykkösestä. Tie on kivisempi sinne TVAksi kuin alkuun ajattelin, mutta kyllä me sinne tähdätään :).

Speskin mukana. Melkein pelkkää kymppiä tunnarille asti, ei sitten uskaltanut omaansa tuoda ja vähän loppu sekosi. Mutta vitsit, kun oli hienon näköistä siihen asti! Ja Siniä oli kiva nähdä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti