koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

tiistai 19. helmikuuta 2013

Mikä loma?

Luulisi lomalla olevan aikaa mm. päivittää blogia, vaan ei muka ole. Ja kun ei mitään kirjoita, ei mitään myös muista tehneensä.
Viikonloppuna kisoissa molemmilla ja Ida Rossolla. Håp sai yhden nollan aikaiseksi, meille hieno rata. Nyt jäi hyppiksellä 1.4 sekuntia kärjestä- välimatka pienenee. Muuta radat olivat jonkinasteisia räpiköintejä, en malttanut ohjata joka estettä ja Hoop ei näinollen malttanut ihan ohjekirjan mukaan niitä suorittaa. Suvi ehkä hieman yllättäenkin otti kahdella radalla yhden riman alas. Sen kanssa ei muuten ihmeempiä, keskimmäisen radan muutin suunnitelman (jotkut eivät ikinä opi) ja meni väärään putken päähän. Ida ja Rosso menivät (mun mielestä ainakin!) tosi kauniisti. Eka rata oli vielä aika vaikea ja tyttö ohjasi huolella. Nolla radalta ja vähän yliaikaa. Not bad! Toisella radalla tuulennopea partasuu varasti lähdön ja alkusähellys johti hyllyyn. Siitä eteenpäin taas hyvää menoa. Puomilta loikkasi ja Ida sanoi, että Rossolle pitää opettaa kontaktit. Ei kuulemma riitä pelkkä Sepon treeni, vaan tarvii ekstratreeniä lisäksi. Näinhän se on. "Success is the sum of small efforts, repeated day in and day out" (Robert Collier). Tämä almanakka viisautta viikonlopulta.
Sunnuntaina Rotin kanssa. Etenemät taas kohillaan (ainakin melkein, mun uusi suosikkibc Kuje meni 8 sadasosaa nopeammin????), mutta en saa rimoja pysymään. Tai tokaradalla pysyi muut, mutta meni sitten renkaan sivusta. Pöh ja höh.
Eilen olin Håpin kanssa treenaamassa kontakteja. Ei päätä eikä häntää niissä treeneissä. Eikä niissä kontakteissa. JuoksuA kokeiltiin mm. bumpereilla (lensivät ensin mihin sattuu), sitten vaihdoin kehikkoon (kolme toistoa tasamaalla ja siitä nosto A:lle). Aavistuksen nopeahko eteneminen tässä koulutusmetodissa ei tuottanut onnistunutta lopputulosta. Tein sitten tokoa, se taisi sujua.

Tokoa tehty joka välissä ja koitettu tehdä niitä voi liikkeitä. Ja tehty pätkissä ja tehty "meillä on ihanaa" asenteella. Tunnarikin sujuu taas, ehkä. Luoksetuloja pitää muistaa tehdä, niitä olen tehty aika vähän.

Tänään tuli eka jakso Koiramestarista. Vähän jännittyneenä Ida ja Elsa kertoivat itsestään ja koirista, mutta kiva heitä oli minusta kattoa! Suvikin teki tokoa ikäänkuin olisi kovastikin sitä harjoitellut:)

Alla Jukan Koirakuvat.comista ottamia kuvia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti