koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

maanantai 23. joulukuuta 2013

Iloista Joulua!

Mukavaa joulunaikaa. Me ajattelimme tehdä pitkiä metsäretkiä, ratsastella ja ehkä treenatakin, jos siltä tuntuu. Ja syödä suklaata, lukea ja nauttia vaan.
Idan kanssa väsäsimme jouluvideon. Mulla oli paljon ideoita mitä halusin kokeilla- mitään uutta temppua ei toki viitsitty ensin opetella. No sennäköistä meno on juutuupissakin sitten. Mutta Håp hyppäsi ekaa kertaa ihmisesteen ja Rosso ryömi, eli hyväkun oli rec nappi päällä! Ja meillä oli hauskaa.
Suvi on kärttyinen, liekö jostain kipeä? Tai sitten tekee juoksua. Eilen ei kyllä ollut kipeä. Olimme Hanskun kanssa 9 kilsan metsäretkellä ja ratsastus siinä välissä (Hanskukin kokeili. Ridaaminen on kuin pyörällä ajo. Edellisestä kerrasta kevyttä ravia varmaan 35 vuotta ja hyvin sujui!).
Vanttu sai retkellä jalkansa kahden lankun väliin. Se on ihan kaheli. Joutui paniikkiin ja kiskoi koipea kuin hullu. Onneksi olin aika lähellä ja sain koiran juntattua äkkiä aloilleen ja Hanskun avulla keploteltua jalan pois. Ja ei ole poikki, ei edes ontunut. Karvaa vähän lähti. Aika ihme, mutta ihana sellainen.
Treenit vähäiset. Viime perjantaina Sporttiksella kaikenlaista, mutta ilman suurta ajatusta. Vanttu osaa kääntyä ilman esteitä oikealle. Tai tekee sellaisen pyörähdyksen oikealle "oik" käskyllä. Lämiskä mitä sattuu hieman. Estehakuisuus aika hyvä. Enemmän Suvi, kääntyy tiukasti, mutta irtoaminen pitää varmistaa. Tai putkiin irtoaa jo kivasti. Håp harjoitteli tiukkoja käännöksiä. Tai Håpille tiukkoja. Suvi teki vaikeita keppien takaaleikkauksia ja pyörityksiä.
Ja se video linkki on https://www.youtube.com/watch?v=zRPSmHcOI4k

 Osallistuimme piparihaasteeseen. Ei onnistunut pitää piparia suussa. Pienellä harjoittelulla pahvinpala pysyy jo Håpilla ja vähän Vantulla. Pipari menee edelleen heti masuun asti.

                                                              IHANAA JOULUA!!!

2 kommenttia:

  1. Olen seurannut blogiasi, koska kivasti ja sopivan itseironisesti kirjoitat juttuja. :) Hyvää joulua sinnekin! T. Ihmiskollega

    VastaaPoista