koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

sunnuntai 15. joulukuuta 2013

kiirusta

Kiirusta pukkaa, vaikka olen monessa asiassa (jouluun liittyen) ollut muka ajoissa. Mulle tyypillisesti tosin iloitsen ajoissa lähetetyistä joulukorteista ajattelematta, että lähetin vain osan ja osan jätin vielä tekemättä. Tai hankin monta joululahjaa, vaan en tietty jokaiselle. Ja leivoin pipariluomuksen, mutta en ole koristellut tai kasannut sitä. Siivouksesta en viitsi edes sanoa ja ruokia en vielä mieti. Tänään on onneksi vapaapäivä!
Viime viikolla olin Lentsulassa keskiviikkona. Hopsu oli ihan super, ei ehkä supertarkka, mutta teki ekaa kertaa tosi intopiukeena ja jopa varasti merkille. Ja Vanttu.... No oli innokas? Peilasi itseään peileistä monta kertaa (ei ehkä ole ihan se penaalin terävin kynä???). Seuraamisesta lähti leluille, peileille ja vaikkas mihin. Namilla parempi, tehdään nyt sitten nameilla. Istu-maahan tehtiin pupun kautta ja meni Lentsun tekemänä hyvin. Mulla tuppaa jäämään käsi ylös, niin ei oikein hoksaa niitä muutoksia... No sain kuitenkin haasteen läpi kotitreenillä Lentsuopein ja teki minusta kivasti. Toki liian nopsaan enkä mä nyt viiden metrin päässä ole vaan ehkä kahden, mutta silti.
Linkki niihin http://www.youtube.com/watch?v=JKJDj0XOwhA&feature=c4-overview&list=UUsoObrFfC7SjS6V2h_ENBxA
Ja onneksi mun "liinakoulutuksesta" ei jäänyt ahdistusta. Hyvin on nyt seurannut, tänään aamulla oli ihan punkemassa sivulle, tosin edisti hieman. Tein aamulla kolme liikettä peräjälkeen vain kehuen välissä ja kesti tämän oikeinkin hyvin. Tosin meni luoksetulossa istumasta maahan, korjasin tämän. Liikkeestä maahan oli aika ok (tein kerran palkaten ennen tätä kolmoissettiä). Luoksetulo muuten hyvä. Ja Hurraa se repäisi tehden hienoa ravisulkua ja sitten lopuksi 8 vaihtoa jokaisella. Ja ne oli jopa kohtuu suorat (ratsastin peiliä kohti). Hopsu teki z:n ja tämä oli hyvä. Ja sitten molemmille vähän 2on-2offia muurinlaatikon päällä. Hyvällä asenteella molemmat ja vauhdillakin.
Eilen olimme agikiosissa. Hyvä eka rata Suville, mutta keinulta vitonen. Håpille rima. Seuraavat radat hyllytin Suvin kanssa, Häp teki ihan järkky putkirallatushyl hyppiksellä. Taitaa mennä putkiin, jos ei tiedä mihin pitäisi mennä. Toka rata H:lla ok, tosin puomin ylösmeno (loikkasi reilusti yli) ja taas rima. Noita käännösrimoja (kaksi estettä vierekkäin ja jätän tokalla selän taakse), pitää harjoitella. Niissä tiputtaa aika usein, kun tulee niin lähelle siivekettä ponnistamaan. Olin kuitenkin tyytyväinen parin ekan radan asenteeseen, minkä sain itselleni. Menin varsinkin Suvin kanssa mentaliteetillä "kaikki tai ei mitään".
Vanttu teki kisoissa hienosti lämppäalueen keinua. Ja vauhdilla vähän muutakin, ehkä ei ihan niin hienosti.
Varmaan muutakin tehty, ainakin oikealle kääntymistä kotitreeninä sivulta. Taitaa osata vähän. Ja lapset ovat opettaneet Hurraan kumartamaan. Mun mennessä karsinaan ei tee mitään, mutta Ida sanoi eilen, että oli oikein tarjonnut kumartamista ratsastuksen lopuksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti