koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

maanantai 21. huhtikuuta 2014

Taukoa

Taukoa kirjoittamisessa, mutta ei kyllä missään muussa...

Ihan alkuun. Speskin on nyt TVA. Hyvä Sini. Aikamoisen työn on tehnyt hulivilipentunsa kanssa. Ja on kyllä makeen näköistä heidän meno!!!

Pääsiäisen aikana pe ja la kisoissa, yhteensä 5 starttia molemmille. Håp oli oikeastaan joka radalla hyvä, vaikka vain yksi nolla ja muut hyl. Lipsahti aina jollekin väärälle esteelle, yleensä mun ohjausvirheestä, tosin ne putkiansat kyllä poimii ihan superherkästi. Mutta se nolla oli hyvä, kontaktit (puomi) hidas ja keinulla olin jo kaukana, kun odotti vapautusta???? Sijoitus kuiski 3/71, eli ei huono. Radalla toki paljon hyllyjä muilla koirilla, eri paikoissa vielä. Mian radat ei minusta nyt olleet hankalia, aika erilaisia kuin ne Riksun koukerot, joita tosin kattelin vaan rataprofiilina. Kävin muuten tänään kokeilemassa hallilla sen lauantain keppikoukeron, missä suurin osa koirista kääntyi väärään suuntaan. Håp ei, eikä kääntynyt tänäänkään. Ei Suvikaan kääntynyt väärin tänään. Mutta- molemmilla koirilla alkuun ongelmia poispäinkäännöksen kanssa??? Täytyypä treenata tätä myös muilla kuin kepeiltä putkeen lähetyksillä (nyt ois pitänyt kisoissa mennä keinulle, tänään mulla oli aika kaukana hyppy).
Suvi oli hyvä perjantaina (tai ei eka rata hyvä ollut, vaan ihan kauhia). Mutta meni superisti kaksi seuraavaa. Voitti yhden ihan puolentoista sekunnin kaulallakin ja oli toisessa toinen. Ja koiria oli aikas paljon tuollakin! Mian radoilla sitten suoritimme satunnaisesti jonkun hypyn, ihan hirveää säheltämistä. Tänään kokeilin Suvilla niitä takaakiertohyppyjä ja ei edes epäröinyt. Mitä ihmettä mä sen kanssa sählään kisoissa?
Vanttu on ollut välillä super ja välillä ihan kuutamolla. Huomenna pitäisi mennä Jessican luo AVO kokeeseen (ei oikea koe). No ei sitten enää tee kaukoja kaukaa olenkaan??? Läheltä hienosti ja hienolla tekniikalla. Ja myös ruokakupille ihan superistu (kun hoksasi, että siitä saa heti sapuskaa). Mutta pihalla ei muista. Ja ei VIELÄKÄÄN osaa odo sanaa. Eli saattaa luoksetulossa nousta ja liikkua... Ja ei ehkä ole ihan niin innokas tokossa? Agissa ollaan nyt sitten tehty kaikkea, kun saadaan mennä sille puomillekin ja A:llekin, kun onkin ne pysäytykset runninkien sijaan. Välillä en muista sanoa tats (muilla koirilla ei tätä sanaa) ja silloin ainakin juoksee läpi. Saattaa juosta läpi kyllä , jos sanon tats ja vaikka heitän samalla pallon. Kepit on välillä hirmu hitaat, välillä (kuten tänään) menee jo aikas hyvin. Ja se lähdössä pysyminen takkuaa myös yhä.
Ja on Vanttu tehyt vähän niitä temppukoulun temppujakin. Välillä pysyy jo melkein "käsilläseisomis2on-2offissa". Takajalat toki vielä jotain vasten. Ja kahdesti kokeiltu sitä tiputa purkkiin juttua. Kuinka ollakkaan, Håp osasi toisella kerralla jo hienosti. Vanttu tarjoili alkuun kaikkea muuta mahdollista ja mahdotonta.
Lenkkeilyä on myös harrasteltu. Jopa juosten!

Aamun upeasta auringonnoususta nauttimassa tänään Sorlammella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti