koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

perjantai 22. maaliskuuta 2013

Håpin "hotellikuolema"

Hopsusta on varmaan ollut aika tylsä päivä. Aamulla pääsi kyllä Lutakon jäälle, tehtiin viimeistelytreenit eilisillä Lentsun ohjeilla.
Eli luoksetulo ennen ruutua (otin tosin ilman pysähdyksiä, mutta oli ne tötteröt). Heti perään ruutu merkin kautta. Pysähtyi ekalla ihan hetkeksi yhden ruudun kulmatötterön kohdalle, mutta korjasi itse ilman eri käskyä. Kaksi kertaa tyhjään hyvin. Sitten teimme jotain muuta, oisko ollut seuraamista ja kaukot. Ihan lopuksi pääsi aamuruoalle ruutuun ja vauhti oli ainakin siinä kohillaan! Ennen ruututreenejä z ja ohjattu. Istumisessa tarvi kaksi käskyä, ohjattu meidän tekemäksi hieno!
Kokopäivän Håp hotellihuoneessa, tai päsi lounastauolla pikapisulle. Illalla kävimme jäällä kävelemässä. Håp on kyllä vähän hukassa ilman äitiänsä. Ei uskalla hypätä noin metrin pudotushyppyä jäälle, eikä tietenkään takaisinkaan rannalle. Kiertää mieluummin sadanmetrin päästä... Jäällä kyllä menee kovaa ja onnessaan. Illalla kävimme vielä Jyväskylän kaupungin keskustassa kävelemässä (ostin irtokarkkeja ja sapuskaa itselleni). Ei kai tuo koira mitään pelkää., mutta ei näytä oikein onnelliselta kaupunkikoiraltakaan.

Lenstulassa eilen tosi mukavaa. EVL:ssä mulle uusia asioita, Håp tuntui osaavan nekin :). Lentsu taisi kommentoidakin, että koira saattaisi pikkuhiljaa olla jopa ykköstuloksen tasoa- ohjaaja ei ihan vielä... Kauhiastihan mua huominen jännittää, mutta minkäs teet.

Matka Turusta Jyväskylään kesti kauan, koska pysähdyin vaikka missä ja teimme Hopsun kanssa pari lenkkiäkin.

 Tässä tehdään lumikasakierrosta stoppeja. Osasi stopin eilen Lentsulassa kivasti. On niitä harvoja asioita, missä en ole sooloillut ollenkaan, vaan noudattanut orjallisesti koutsin ohjeita. Kannattaisi ehkä noudattaa muissakin asioissa?
 Haeskelemme molemmat oudosta metsästä kävelykelpoisia reittejä.
Ilta-auringon aikaan löysimme kivan peltoreitin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti