koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

maanantai 18. maaliskuuta 2013

sekalaista

 No nämä kuvat ei tavallaan liity tähän päivään, mutta vanhasta kamerasta oli hukkunut akkukotelon kansi. Toisella yrittämällä eBaysta saatiin tilattua uusi, joka tuli tänään ja kantta asennettaessa löytyi kamerasta hukassa ollut muistikortti (yksi niistä). Yllä olevasta kuvasta piti tehdä Jaakon ylppärikuva, mutta ei silloin löydetty sitä. Ja alla olevassa Hertta haahuilee meidän pihalla. Pihallahan se tapasi kesäisin nukkua, kun tulimme töistä. Avasi aurinkoisina päivinä itse ovet ja siirtyi päivätorkuille nurmikolle. Ovien aukoilu oli yksi syy, miksi mulla oli/on aina muut koirat töissä mukana.
Ja koska Håpin tokokoe lähestyy, treenitkin muistetaan tehdä. Aamulla sekä ohjattu että ruutu oikealla. Ekaksi yhdellä kapulalla, meni ensimmäisellä yrityksellä ohi merkin, mutta senjälkeen kaikki ok. Laitoin lopuksi keskikapulankin ja ei ollut ongelma. Ruutu oli hyvä, meni kovaa. Jäävät maneesitreeneissä ok, tallinpihalla tarjosi seisomista istumisen sijaan kahdesti. Kävelin sen Z maneesissa koiran kanssa ja ilman. Tunnari on mun ymmärtääkseni hieno. Menee kapuloille rauhallisessa laukassa, haistelee huolella, nostaa oman (ei koske muihin) ja tuo kootussa laukassa. Ei pure. Voisko se pysyä tällaisena lauantaihin? Kaukoja aika läheltä niin, että pysyy ihan paikoillaan.

Agitreenit jätettiin väliin, Anu oli pois ja rupesin laskemaan, että Håp on mennyt agia 9 päivää (ainakin) putkeen. Mentiin sensijasta metsälenkille ja juoksivat siellä varmasti yhden agitreenin edestä.

Viikonlopun koulutuspäivät lähestyvät. Mulla on sihteerinakki ja jos jotain, se ei tule tälle lahopäälle luonnostaan. Asenteella "tätä en ole koskaan tehnyt, se onnistuu varmasti" aion suoriutua sihteerikön hommista ja EVL:stä. (Karkaan luennoilta sekä tokoon että agikisoihin). Agikisoihin keksin jonkun muun moton. Sitä kun olen aiemmin tehnyt. Harjoitus tekee mestarin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti