koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

perjantai 15. maaliskuuta 2013

vapaapäivätreenejä

Siivousta treenien vastapainoksi. Hurraalle maneesiratsastus sulkuineen ja vaihtotreeneineen. Ainakin mulla oli kuuma.
Håpille tallilla merkkiä ja ruutua, merkkiä ja ohjattua. Ihan ei mennyt kuin Strömsössä. Mutta toistolla x osasi. Kellotaulutunnari hieno.
Hallille. Kaikki koirat saivat kontaktitreenit. Ja Suville pikaiset putkenedessähyppy treenit. Älä jaakota Suvin kanssa, kääntyy pennin päällä muutenkin. Ja jaakota sen Håpin kanssa. Leon kontaktit muuten aika kivat, mutta keinulla jää vähäsen liian ylös. Keppitreeniä, ei vielä kestä yhtään irtoamista. Mutta kun Satu palkkasi edestä, oli ok. Hooppa teki kohtuukivat kontaktit, saapi nähdä mitä tekee huomenna kisoissa.
Lisäksi Hopsulle ruutua ja ohjattua vielä hallinpihassakin. Eka ruutu hieno, toistolla epävarma. Ohjattu hohhoijaa. Mutta Lentsun puhelun jälkeen, huomenna teenkin vain yhdellä kapulalla... Kiitos neuvoista, tein heti puhelun jälkeen istumispaikallaolon :). Meiltähän puuttuu ihan vain vähän siitä EVL ykkösestä???? (noinalkuun ohjattu, ruutu välillä, seuraamisen täyskäännökset, zetakuviota en osaa minä, kaukojen tekniikassa hiomista ja paikallaanmakuuja ei ole treenattu yksitellen ja häiriössä. Metallistahan ei tykkää, muuten hyppynouto ois ihana. Jäljelle tais jäädä tunnari, jonka osaa aika usein!!!)
 Veljekset kuin ilvekset (Decoa ei lasketa)

Luontaisen hyvä ja nopea hyppytyyli? Rosso tyylittelee ojan yli :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti