koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

tiistai 5. maaliskuuta 2013

hyvä treeni parempi mieli

Eikä ollut edes kaikki onnistuu treenit.
Aamulla maneesissa ensin Håpilla merkille, siitä ruutuun, taas merkkiä ja sitten ohjatut. Kiitos Tiinalle vinkistä palkata ensin pelkkä merkki, nyt edistyttin viime viikosta siinä, että osasi hakea sen merkin! (vaikka oli kapulat tai ruutu sotkemassa). Vaan ei pieni bordeskollie ihan tajua, että siitä pitää sitten lähteä eteenpäin.... Olen kuitenkin luottavainen. Yleensä Håp funtsii asioita ja saattaa jo huomenna keksiä, mitä halutaan. Aikaa annetaan se vajaa kaksi viikkoa. 23.3 olisi Pieksämäellä tokokoe! Ei ne jäävätkään suju kuin Strömsössä, istuminen on tosi vahva, seisominen hankalaa, maahan menee ok. Mutta silti luulen ajan riittävän tähän? Seuraaminenkin tehtiin. Kaukot muurinpalikalla-ne oli tänään muuriavulla tosi kaukana tehtynäkin hienot! Ja kotona aamuruoalle metallinnosto (vain yksi,kun otti niin kivasti).
Perään vielä Hurraa teki laukanvaihtotreenit ja hankikävelyä. Ei ollut kaikki onnistuu treenit silläkään, mutta mä luulen oivaltaneeni jotain. Vaihdoissa jokaisella hepan pitää olla kootumpi, silti pyrkiä hyvin eteen ja mun pitää katsoa eteenpäin ja pitää persus satulassa. Eli hepan pitää olla ihan suora. Ja JOS onnistuin tässä, sain helpohkosti kolme ja kerran sen neljä vaihtoa peräkkäin. Täytyy jatkaa näitä... Olimme ihan hikisiä molemmat :)
Illalla vielä aksaa ja mulla on huomiseksi päässä kuvioita, joita haluan treenata molemmilla. Kivaa!!! Ruudun ja ohjatun aion nyt ottaa jokapäivä, samoin sen tunnarin. Ja jäävät. Katotaan ehtiikö valmiiksi tässä ajassa.
Kuva viime huhtikuulta, kevättä kohti mennään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti