koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Tsaukkilassa

Mun kovasti odottamasta lainakuskina toimimisesta ei tullut mitään. Aamulla oli liian kylmä ja lainakoirat jäivät sitten lainakotiin... No aamupäiväksi lämpeni ja olihan meillä onneksi omiakin koiria. Ja nämä normaalistikin aamunsa kylmässä maneesissa aloittavat koirat eivät pikkupakkasta säikähtäneet. Håpkin leikki ekaa kertaa kisoissa hyvin vetolelulla joka startin jälkeen- yes!
Ja positiivisella asenteella jatkaakseni oli Håpin radoissa hyvääkin. Kepit putkensuuta vasten kahdella radalla, sai vedättää ja osasi. Hyppyradalla sai jättää kepeille ja mennä seuraavan esteen taakse! Ja ei tainnut tulla yhtään käymme kuussa käännöstä. Ja tuli muutama oikein hyvä käännös. MUTTA, nyt meni taas kontaktisysteemi uusiksi. Oiskohan ekalla radalla ottanut ok ja sen jälkeen harakoille sekä ylös että alasmenot. Hui. Ekan aksardan hyllytin väärään putkensuuhun (oma ohjausvirhe), meni senverta pasmat sekaisin, että muutama sinkoilu senjälkeen, sitten taas ok. Vika hyppis yksi kielto, kun nykäisin taakse (taas mun moka). Vauhti oli kohillaan, se ei näytä nopsalta, mutta oli mm. ei-kieltoradalla sekunnin Suvia nopeampi (tämä oli kyllä Suvin pelastama nollarata, mutta silti). Ja hyppiksellä jäi kolme sekuntia kärkeen, se meni helposti siihen mutkaan, kun meni muurin ohi ja teimme ympyrän. Taitaa siitä tulla aksakoira (jos osaan opettaa ne kontaktit).

Suvi oli kultainen. Unohdin ekalla radalla radan, viimehetken huiskaisu ja koira lähtee oikealle esteelle. Tokaradalla tuli kolmen millin päästä putken suulta pois oikealle esteelle, kun huusin... Eli ne eivät olleet nopeita ratoja, oli niillä toinen. Vika hyppis oli myös nolla, se oli musta aika hyvä. Muurilta olisin voinut kääntää tiukemmin (siinä otin Håpille kiellon). Vein ehkä turhan pitkälle kiellon pelossa. Jäi alle puolisekuntia kärkeen ollen neljäs. Triplanolla on silti kiva! Yksi rata en katsonut koiraa ja arpoi mun selän takaa väärän putkenpään-hyl.

Tänään ei tokoteltu. Josko huomenna taas.

 Håpin tapa saada mut hyväntuuliseksi. Rikkoi aiemmin tällä viikolla vuokra-autosta molemmat pehmohäkit (no se ei saanut hyvälle tuulelle). Ja tänään keksi, että siinä 20 sentin tilassa mikä jää katon ja häkin väliin on ihana köllötellä :)
 Velipoika poseeraa. Minusta kaunis.
Ja Håpin vuoro. Jos ei kaunis bordercolliena, niin on kaunis koirana. Ja iltakin oli kaunis, kun haimme Elsan Hurraatunnilta. Hurraa oli käyttäytynyt hyvin.
ja loppuun Håp sama kuva, harjoittelin kuvanmuokkausta. Naru poistettu, mutta vähän on kummallisia puita taustalla:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti