koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

torstai 28. maaliskuuta 2013

tuumailua

Ja toki treenejäkin. Tiistaina tajusin, ettei Håp käänny vauhdista tarpeeksi tiukasti valssiin tai takaaleikkaukseen.
No eilen sitten kävin ennen vuosikokousta tekemässä hallilla olleen Saviojan Annen radan. Ensiksi Suvilla heti nollalla! Hitsi, kun ei sen kanssa päästä Annen radoille :). Suville vähän "käsi"ohjauksen kokeilua ja hyvin osaa. Eli kun huudan "käsi" menee putkenpään ohi siihen seuraavaan. Sitten Håp. Rata kosahti yhteen takaakiertoon (este 15?). Suvin sain siitä "ei sinne vaan kierrä" huudolla takaakiertoon, Håp oli jo samalla ohjauksella hypännyt nurinpäin. Kokeilin sitten takaakiertoa toiselta puolelta sekä persjätöllä että sylkkärillä. Kumpikin toimi. Vaan huutaminen ei toimi. Håp harjoitteli erikseen kääntymistä jaakotuksella, valssilla ja muistaaksen takaaleikkauksellakin. Unohdin tehdä sen kanssa putkensuun ohituksia, kokeilin sitten tänään Sporttiksella. Ei osaaa "käsi" sanaa, mutta menee aika hyvin ihan vetämällä? Takaaleikkausten vahvistusta, suoralta putkelta käännöksiä, keppien hakua (tehtiin eilenkin). Jyrkkä avokulma on Håpille vaikea, ei osaa vielä.
Näitten lisäksi tokorintamalla aloitetti istutreenit ruoalle. Tänään joutui istumaan Suvi ja Rossokin samassa rivissä. Seuraamisen haluaisin tiiviimmäksi (miten mä luulen, että tämä on kirjoitettu miljoona kertaa ennenkin). Ruutu aamulla maneesissa (sikahieno). Tänään se vasemmalle. Merkkiä siellätäällä. Ohjattu eilen oikealle (leluilla, kun ei ollut kapuloita, mutta oli kolme narulelua). Ja taas on uusi koepaikka saatu...
Ja tuumausosiossa mennään sillä linjalla, että tokossa pitäisi harjoitella palkattomuutta (millään en raaskisi, kun aamullakin juoksi ihan miljoonaa merkille ja ruutuun- tekee niin mieli heittää lelu semmoisesta...). Ja aksassa taas tehdä lyhyitä pätkiä ja palkata paljon, Hooppaa siis. Suvi on just nyt taas aika paksu ja menee kyllä ainakin treeneissä ihan älyhienosti. Kiloista huolimatta.
Huomenna kisat. Ja noin sata tekemätöntä asiaa. La aamulla Englantiin. Hansku ja Saara jäävät koiravastaaviksi. Ida haluaa Hamleysin lelukauppaan, Elsa safaripuistoon ja nähdä Big Benin, Mika haluaa nähdä Liverpoolin jalkapallomatsin, Jaakko menee mihin vaan viedään ja minä haluan nähdä englannin ystävät (ja ehkä käydä heppakaupassa ja askartelukaupassa). Kaikille jotain:)
Ja mulla on tietty kova pentukuume. Olen jo miettinyt Håpille uroksen (omistaja ei tietenkään tiedä asiasta). Suvinkin voisi ensi keväänä astuttaa (Tuuri ei taida olla tarpeeksi vanha vielä silloin?) ja tutuillakin olisi kivoja yhdistelmiä ehkä tulossa. Ja SuvinsiskoSulalla olisi jo pennut.... Montako voisi ottaa? (ei yhtään Mikan mukaan). Näin söpö oli Håp korvat liimattuina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti