koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

toinen(kin) kisapäivä

Ojangossa. Hyppiksellä hyllytin molemmat, Håpin päästin selän takaa putkeen ja Suvi ehkä hyppäsi hypyn nurinpäin. Kun en katso koiraa, ei voi tietää.
Ekalla agiradalla ohjasin Håpin putkeen A:n sijasta-hyl. Suville ihan hirveä pelastelunolla, kiljumalla EEEIIII kiersi esteen taakse (oli jo hyppäämässä nurinpäin). Kiljumalla senjälkeen EEEIII SINNEKÄÄN, valitsi oikean putkenpään. Tuli kolmanneksi, eli ei ollut kovin nollarikas rata Ojangossakaan. Vikalla radalla Håpille useampi "käymme kuussa kaarre", yksi kielto sen lisäksi... Suvin kanssa en uskaltanut juosta ja kääntyi mun "takaaleikkauksella" nurinpäin ennen estettä ja peruutti sen rikki-hyl. Suvi oli kyllä tosi kultainen :).
Tokotreenit lähes nollassa tänään. Metallia ruoalle Elsan toimesta, kaukot ja jäävät Ojangossa ja mulle näytettiin z törppöjen paikat sekä ostin niitä törppöjä.

Viikonlopun parasta antia olivat kontaktit. Ne toimii nyt myös Suvilla on pysäytyskontaktit.... Oikeat sellaiset. Tänään hypättyään yhden ylimääräisen hypyn Håp tosin tuli yhdelle keinulle keskeltä ja ei osunut ylösmenolle. Muuten kaikki kivat!!

Hurrailemassa pellolla irtohepan kanssa. Taas jäi yksi kenkä sinne. Sain minusta kivan kuvan koirista Ojangossa ja koska olen idiootti, deletoin sen muistikortilta vahingossa. Onneksi oli faceen jo ladattu, niin säilyy edes huonoresoluutinen versio :(

 Håp Ojangossa. Siitä on tullut aika mainio kisakumppani jo.
 Kengänirroittelua ja ilta-auringosta nautiskelua. t. Hurraa
 Mä näytän sulle kieltä, kun et osaa liikkua radalla. T. Suvianne

Ja alakuvassa onnellinen irtokenkäinen heppa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti