koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

pikapäivitys

Hevosen kanssa ei eilisestä menty eteenpäin ollenkaan (paitsi että se otti Håpin noutokapulan suuhunsa ja piti sitä ainakin minuutin:)). Hurraahan seilaa irti maneesissa senajan kun treenaan Hopsun, on tehnyt jo ruudun monta kertaa, merkkiä ja tänään siis siirtyi ohjattuun. Kaikki toki tarjoamalla :) Kai mun pitäisi sanoa, että mä sheippaan sitä. Vaan kun en oikeasti tee muuta kuin hihittelen sille sen haahuillessa Håpin tokotarvikkeille.

Håp osaa nyt sen merkin, jos ruudussa on namikippo kuten tänään, ei vaan malttaisi. Mutta kilttinä menee silti. Ruutu oli supermakee myös tyhjään, kun oli ekaksi mennyt namille. Ohjattu oli haasteellinen vieläkin. Muutamalla toistolla alkoi tekemään paremmin. Jäävät takkuaa myös seisomisen osalta, vaan ei takunnut enää illalla omalla hallilla, missä jokakerta oikein. Seuraaminen aikas kivaa, varsinkin illalla. Pitkästa aikaa pari kertaa pallolla stopit (niistä Hooppa tykkää).

Illalla nopsaa kepit kulmaan ihan yksin. Tarvi verkkoavun loppuun, lopuksi kaksi toistoa ilman ihan yksin ja kivasti osasi. Puomi putkien välissä oli hyvä, kun siellä oli lihapullaa. Muuta aksaa ei ehditty. Eiku teinhän mä keinuakin. Haluan siitä nopsan. Ja on se jo aika ok. Mutta voi olla vielä parempikin.

Mä näin kivan kuvan tyttöpennusta, joka olisi vapaa. Minusta meillä olisi tilaa vielä yhdelle koiralle, Mikalta en uskalla edes kysyä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti