koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

keskiviikko 20. marraskuuta 2013

hauskaa ja sääntöjä...

Viime päivityksen jälkeen on käyty tokokisoissa hakemassa kakkostulos, aksakisoissa hakemassa kolme nollaa kuudesta (kaksi Suville ja yksi Håpille). Omatoimitreenejä ja eilen kirkkistreenit Håpille ja Vantulle. Ei jaksa analysoida nyt niitä.

Tänään Janitan luona. Janitan suusta: haluatko sä vaan tohottaa ja pitää hauskaa vai haluatko noudattaa sääntöjä ja voittaa? Kuulemma Suvin kanssa annan 2-3 sekkkaa/rata tasoitusta, kun en tee valsseja ajoissa enkä ajattele koiran linjoja. Tämä lause toki senjälkeen, kun olin selittänyt Håpin suunnitelman ja valittanut ettei tällä määrällä tekniikoita voi olla enää kivaa radalla. Oikeasti Suvin sitten lopussa mennessä pienillä kaarteilla sitä rataa, se oli paitsi nopeaa myös hauskaa.
Jukka-Poikaa kuuntelin kotimatkalla ja hänkin oli sanoittanut tämänpäivän teemaan osuvasti :"Omaan mukavuuteen on helppo tuudittuu
Silloinkin kun pitäis kasvaa ja uudistuu
Kelaat samaa luuppii kunnes se jumittuu
Jumittuu, jumittuu
Kaikki seisovat aallot, jähmeät patsaat
Joita puolustat
Niihin voimasi satsaat
Ne on niin rakkaat
Pikku harhakuvat"

Eli nyt prkl koitan vihdoin oppia tekemään ohjaukset ajoissa ja miettimään kunnon suunnitelman radalle...

Noinmuuten ne kaikki koirat osasivat, jos minä osasin. Vanttukin teki samaa rataa (ei keppejä eikä kontakteja) pätkissä ja hyvin tekikin. Pimeää putkikulmaa ei osaa eikä poispäinkäännöstä. Ja puree mua radalla ja hyökkii leluun. Mutta on minusta makee. Ainiin. Teki eilen verkkokeppejä ekaa kertaa. Hyppi sujuvasti joka välistä yli, ali, läpi. Ja kun ei päässyt läpi  KARJUI ja sitten hyppäsi yli... Lopuksi onneksi muutama onnistunut. Ne vinokepit (6 kpl) tuntuu jotenkin tajuavan. Nyt on kontaktiahdistus, kun lämiskä ei etene.


 Ja olen sitten sitoutunut haastetokoonkin. Ekana oli vuorossa käännökset. Tällä pääsi läpi.
http://www.youtube.com/watch?v=nefS6MRcDBM

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti