koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

perjantai 29. marraskuuta 2013

ja paljon treeniä

Jos eilen ei treenattu ollenkaan, tänään sitten senkin edestä.
Aamusta Sporttikselle. Suvi teki käännöksiä ja oli kyllä super tänään. Oisko tiistain opit jotenkin menneet mulle perille? (epätodennäköistä).
Håp teki myös käännöksiä. Pitää edelleen kääntää, kuinka ei ole muuttunut itsekseenkääntyväksi koiraksi parissa päivässä on mysteeri. Muutama hetsauskontakti. Ja lopussa Håp teki tokotempuista istu ja seis, ruutu agiesteiden välissä, ja tunnarikapuloiden päältä piti juosta ruutuun. Tunnarin (nosti väärän). Ohjattua niin, että kapulat putkien, esteiden, tunnarikapuloiden ja ruudun vieressä. Tuli videollekin, mutta laivalla en jaksa ehkä ladata sitä. Intoseuraamista ennen noits häiriötokja ja se oli hyväntuntuista.
Vanttu teki vaikka mitä. Keppejä (vinot 6 kpl), lämiskää, seuraamista (huonoa), haastevideon (aika pliisu, mutta pääsen ehkä sillä läpi), putkea, keinua, rengasta ja kaikkea mitä mieleen tuli.

Tallille. Maastoilua kera koirien ja sitten sain kuningasidean ottaa kuvia irti olevien koirien kanssa Hurraasta. Ensin Vanttu ja Suvi juoksivat hengenvaarallisesti jaloissa. Laitoin ne ns. käskyn alle (ei ollut remmejä) ja pysyivät jotenkin. Mutta Håp juoksi suoraan hepan turpaan kiinni ja Hurraahan onnistui potkaisemaan. Onneksi vain hipaisi, naamaan pari vekkiä hokeista ja ehkä hyvä opetus? Tosi lähellä oli kyllä paljon surullisemmat päivitykset.

No tallilta vastaanoton ja naamanpaikkauksen jälkeen takaisin Sporttikselle Saaren Tuijan oppiin. Hitsi oli kivaa. Sain kokeilla vähän Toron juoksuja ja puominjälkeistä elämää. On se sairaan makee koira ja vielä hienommin opetettu. Ihan eufoorinen olo tuommoisen kanssa mennessä. Tuija tykkäsi Vantustakin. Lämäsee hyvin sylissä olevaa lämiskää ja pikkaisen koholla olevaa. Teimme sitten vähän maassa olevaa (tai siis aikapaljon) lämiskää mun sijoittuessa eri paikkoihin. Ja kontaktinjälkeisen elämän suunnitteluopetusta. Laitetaan nyt ne suunnat ekaksi... Ja kiit ja käsi. Ja ja ja.... Mitään suunniteltua asiaa en tänään sitten ehtinytkään tehdä, kun piti kiirehtiä laivalle. Mika ei sitten tänne ehtinytkään, ollaan nautittu Elsan ja Idan kanssa risteilyelämästä. Vanttu taas muutti Sadun luokse. Toivottavasti Sadun parisuhde kestää somekoiran...(siellä taas miehen piti olla pois tämä viikonloppu, vaan ei olekaan).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti