koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Arvokisat

Arvokisat lähestyy ja minä mietin jälleen kerran uusia tapoja opetttaa Håpille kontaktit... Mä vähänkuin haluaisin nyt aloittaa treenikauden ihan alusta. Eli musta sen puomi on vaan hidas, ei mene silleen matalana edes sitä tasaista osaa ja himmaa (vaikka ei edes aijaa) siellä lopussa. Ja vähän näyttää, että olen tekemässä Vantulle samanlaista? Tai menee V nyt himppasen innokkaammin, mutta silti. Vantun kepit alkavat nopeutua, mutta ovat tosi epävarmat muuten. Ei tee loppuun, jos vähäänkään häiriötä. Einiin, että oisin treenannutkaan, mutta kuhan totean, ettei unessa ole oppinut.
Käväisin Kivikossa kisoissa ja hyllytin Håpin molemmilla radoilla (vaikka eka oli tosi helppo). Suvinkin hyllytin sille, mutta S teki kohtuu kivan nollan hyppiksellä, missä toinen. Tai keppien valssissa pysähtyi ekaväliin ja jatkoi siitä onneksi oikein.
Tänään mökkipäivän jälkeen omalle hallille koko konkkaronkan kanssa. En keksinyt ihmevippaskonstia Hopsun kontakteille ja kun en kerta saa sitä menemään miljoonaa, en sitten tehnyt. Håp kun aistii mun harmistuksen ja se nyt sitä ei ainakaan nopeuta. Suvi oli aika pätevä. Nyt meni kaikki pyöritykset tuosta vaan. Vantulle verotin kepit lopusta, kun jätti ne kaksi vikaa väliin (menivät seinää päin). Vanttu teki myös vähän tolpan ympäri kiertämistä, suuntia (sanoin aluksi vas, kun kääntyi oikealle ja palkkasin siitä...) ja ekaa kertaa parinmetrin päästä seiso-maahan vaihtoja.
Peltolenkki ja kotiin miettimään miten pitäisi reenata. Ei se Vanttu ole taaskaan niitä tunnareita tai ruutuja tehnyt. Kas, kun ei ole niitäkään unessa oppinut. Tällä vauhdilla en pääse ikinä VOIhin.
 Suvi puomilla mihin varasti...
 Vanttu keskittyy.
 Pöljät.
 Maskotti Rosso, joka sai menneellä viikolla melkein treenitkin (kerran). Ja oli kovin tohkeissaan. Täytti 10v viikko sitten.
Mun ahdistuksen aiheuttaja, joka nykyään kyllä muuten menee kovvoo.

2 kommenttia:

  1. Prim ei pääse edes avoon ja Voltti ei osaa kontakteja lainkaan. Lähdetään siitä...

    VastaaPoista
  2. Höpsis Saija. Mä oo nähny videolla, kun Prim pujottelee miljoonaa ja kestää häiriöitäkin. Nih. Ja Volttihan voittaa kaikki, jos sen nollan tekee. Ja osaa ihanan vippasun. Tän mä oon nähnyt ihan livenäkin.

    VastaaPoista