koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Muistitesti

En tunnusta olevani dementikko. Tai ikinä en mitään ainakaan väärin ymmärrä tai muista...
Eli tänään Lentsulassa tosi pitkästä aikaa teemalla laitetaan Vanttuun VOI liikkeet. Ja mä lupasin kirjoittaa ylös kaiken mitä tuli kotiläksyksi
Eli
Ruutu: tee alustalle, voit antaa koiran nähdä, kun viet sen alustan. Tehtiin kerran kokonaisenakin ja meni maahan aika kaukaa!
Seuraaminen: sivuaskeleet oikealle alkaa ekalla taakse? Ja laske ne askeleet. Palkkaa seuruu namilla, oli innokkaampi niin, lelua jäi kyylään.
Tunnari: verkon takana kapulakasa, edessä ensin piilossa oma. Sitten otettiin verkko pois ja katso- Vanttu haki oman sen kapulakasan ihan vierestä!!!
Metallinouto- no problem.
Hyppynouto: heitä vinosti ja auta. Eri käsky kuin noudossa. Voi sanoa hyppy, nouda. Kunhan sanoo peräkkäin.
Kaukot: (lyö tyhjää). Seiso-istu voi tehdä peruuttamalla istumaan. Varo namikäsiapuun jäämistä istu-seisomisessa. Jotain oli tässä, mitä en nyt muista.Taas pitäisi olla eri tekniikoihin eri käskyt.
Istuminen liikkeestä tee aluksi koiran tullessa kohti leikkinä (oli hidas).
Luoksetulo: paljon suoria läpijuoksuja, mutta ota sivulle (hidastaa, jos jää ikäänkuin odottamaan lelunlentoa). Kierroista stoppeja ja maahan (ja taas lyö tyhjää mitä muuta piti tehdä näissä). Eikun muistanhan mä. Takapalkka! Kokeiltiin ja ehkä toimii?
Niitä liikkeitten välejäkin pitäisi reenata.

Olipas kivaa, kiitos!
Illalla hurrailemassa. Kivaa sekin.

1 kommentti:

  1. Aika hyvin muistit, enää vain se toteutus!! Etupalkka kaukoissa (nami-alusta) piti vissiin kai opettaa myös?

    VastaaPoista