koirat

koirat
Vanttu, Håp, Rosso ja Suvianne

torstai 12. kesäkuuta 2014

Viimeistelyt

Aamuaikaisesta omalla hallilla Rannikon Timon rata (sellaisena kun sen kertakatselulla kotoa muistin). Hyvät treenit sain. Suvi otti kaksi kertaa saman kakkosriman alas, mutta karjahdettuani tokakerralla tosi rumasti HYI, pysyi loput rimat ilman mitään ongelmaa. Suville myös vahvistettiin pyörityksiin tulemista- meni aika kivasti alun pikkutakkuamisen jälkeen.
Håp tais tehdä heti nollalla, mutta aika lentävillä linjoilla. Kokeilin muutamaa vaihtoehtoa ja yllättäen joissain kohdissa takaaleikkaus toimi. Eikun , ei se Håp tehnyt nollalla ekaa kertaa, meni loppusuoralla (olin tosi kaukana ja palkka oli suoraan edessä pöydällä oleva lelu) okserin ohi sinne lelulle. Jäi kuiski hyvä mieli, puomi oli ei nopea, mutta ei ahdistushidas ja kepit oli jopa nopsat!
Vanttukin teki saman radan ja pentukin löysi itsestään osaan irrota ja lentää kauas hypyltä vaihteen (jos mä ohjasin käsi tanassa eteenpäin...). Mutta osasi Vanttu myös kääntyä ja kesti keppien takaaleikkauksen. Ekalla kyllä jätti kesken siinä vaiheessa, kun mä tulin hihkuen takaa kiljuen HYVÄHVIN. Tokalla hihkuin vasta keppien loputtua ja ne ok. Yksi suora luoksetulo miljoonaa lopuksi.
Illalla työpäivän jälkeen kävin vielä tekemässä ruudun ja yhden luoksetulon stopeilla. No ei pysähtynyt ollenkaan. Kokeilin takapalkalla ja sillä pysähtyi, ei ollut nopea. Kierroista nopeampi. Ruutu ekat kerran hukassa, vaikka siellä alusta. Lopulta hoksasi ja muutama kerta hyvin.  Ja muistin mitä eilen inohdin. Piti opettaa kestämään nami maassa edessä ja tehdä niitä kaukoja (olisko ollut maahan-seiso) näin. Kokeiltiin tämäkin. Tosi läheltä, koska Vantun vahvuus ei ole kärsivällisyys.
Siinä se. Kaikki kesken huomista varten. Ja nyt pitäisi maksaa alvit, palkat ja muut jutut...
Tää on joku muistikortilta löytynyt Elsan ottama kuva. Tänään ei paistanut aurinko vaan satoi ihan koko päivän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti